„Izvan granica realnosti“ u bioskopima od 15. marta!

Film „Izvan granica relanosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

ST. REGIS NIKOLSKAYA
GOLDEN PALACE

Glumačka ekipa je jedna od jačih strana filma“, navodi reditelj Boguslavski. „Svi glumci i glumice su odradili sjajan posao, i svako od njih se savršeno uklapio u lik koji tumači.“

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

ST. REGIS NIKOLSKAYA
GOLDEN PALACE

Majkl nije dobar momak,“ objašnjava Biković. „Naprotiv, on iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta.“

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti.

Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu – nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

ST. REGIS NIKOLSKAYA
GOLDEN PALACE

Navijam za ovaj projekat. Na njemu je radio tim mladih ljudi, koji su puni duha i entuzijazma. Zaista me je inspirisala njihova pozitivnost,“ ističe Biković.

Domaća publika će imati priliku da pogleda film „Izvan granica realnosti“ od 15. marta u bioskopima širom Srbije.