Od utorka, 6. septembra, Atelje 212 otvorio je vrata i omogućio svojoj publici da obezbedi karte za predstave u septembru.

Nova, jubilarna 60. sezona počinje 16. septembra, kada će na sceni “Petar Kralj”, u 20.30 časova, biti izvedena predstava “Dar-Mar”.

Na velikoj sceni “Mira Trailović”, u četvrtak, 22. septembra, u 20 časova, premijerno će biti prikazana predstava “Jesenja sonata” Ingmara Bergmana u režiji Jagoša Markovića, koja je svoje prvo izvođenje imala na ovogodišnjem festivalu Grad teatar u Budvi, i u kojoj igraju Tatjana Bošković, Branka Šelić, Mladen Andrejević i Jelena Petrović.

Atelje 212 će 29. septembra biti domaćin predstavi sa međunarodnog festivala Bitef “Sažaljenje. Povest o mašinkama”, pozorišta Šaubine iz Berlina.

https://www.youtube.com/watch?v=GfFowVa49Ko

U 60. sezoni pripremili smo brojne pogodnosti koja će svim gledaocima omogućiti da što lakše i povoljnije dođu do svojih mesta u gledalištu! Jedna od njih je nova mogućnost ONLINE kupovine karata. Koristeći nove tehnologije i nove načine komuniciranja, Atelje 212 želi da se još više poveže sa svim svojim gledaocima i omogući im da u bilo koje doba dana ili noći, s bilo koje lokacije, obezbede karte za predstave Ateljea 212.

Biletarnica radi od 10 do 13 i od 18 do 20 časova.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.