Od utorka, 6. septembra, Atelje 212 otvorio je vrata i omogućio svojoj publici da obezbedi karte za predstave u septembru.

Nova, jubilarna 60. sezona počinje 16. septembra, kada će na sceni “Petar Kralj”, u 20.30 časova, biti izvedena predstava “Dar-Mar”.

Na velikoj sceni “Mira Trailović”, u četvrtak, 22. septembra, u 20 časova, premijerno će biti prikazana predstava “Jesenja sonata” Ingmara Bergmana u režiji Jagoša Markovića, koja je svoje prvo izvođenje imala na ovogodišnjem festivalu Grad teatar u Budvi, i u kojoj igraju Tatjana Bošković, Branka Šelić, Mladen Andrejević i Jelena Petrović.

Atelje 212 će 29. septembra biti domaćin predstavi sa međunarodnog festivala Bitef “Sažaljenje. Povest o mašinkama”, pozorišta Šaubine iz Berlina.

https://www.youtube.com/watch?v=GfFowVa49Ko

U 60. sezoni pripremili smo brojne pogodnosti koja će svim gledaocima omogućiti da što lakše i povoljnije dođu do svojih mesta u gledalištu! Jedna od njih je nova mogućnost ONLINE kupovine karata. Koristeći nove tehnologije i nove načine komuniciranja, Atelje 212 želi da se još više poveže sa svim svojim gledaocima i omogući im da u bilo koje doba dana ili noći, s bilo koje lokacije, obezbede karte za predstave Ateljea 212.

Biletarnica radi od 10 do 13 i od 18 do 20 časova.