Raznolikost i celovitost, to je ono što znak Blizanaca očekuje od ljubavne veze.

Znak Blizanaca ljubav doživljava kao neku vrstu igre ili avanture, strastvene i emocionalne komponente su fundamentalne. Njegov cilj je da pronađe osobu koja ga može usrećiti zauvek, svaka mala sumnja u to će ga navesti da potraži novog partnera negde drugde.

Jednom kada pronađete pravu osobu, Blizanci se ispostavljaju kao brižan partner i spreman da učini sve da usreći svoju voljenu osobu. U trenucima kada nije romantično veran, znak Blizanaca će se vrlo verovatno osećati praznim i ranjivim.

Uvek postoji aura melanholije koja okružuje one rođene u znaku Blizanaca, čini se da je jedini efikasan lek ljubav.

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci i seks

Na sentimentalnom nivou, znak Blizanaca nema velike pretenzije, osnovni uslov koji osoba mora imati da bi ga osvojila je sposobnost da mu se parira sa intelektualne tačke gledišta.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Seksualna komponenta se takođe posmatra kao mentalno iskustvo, a ne kao fizičko. Jednom kada pronađete savršenog ljubavnika, znak Blizanaca će rado osloboditi sav svoj seksualni naboj: svako čulo mora biti uključeno i stimulisano da bi seksualni čin postao jedinstveno i uvek drugačije iskustvo.

Raznolikost i celovitost, to je ono što znak Blizanaca očekuje od ljubavne veze.

Background photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Potrebe znaka Blizanaca

Znaku Blizanaca je potrebna osoba koja je zabavna, pouzdana i koja ume da zadrži osmeh i u najtežim trenucima.

Pročitajte i ovo: Sunce u Blizancima u obličju Petra Pana

Intelektualna komponenta je takođe veoma važna: mentalna stimulacija je neophodna da bi se održalo interesovanje koje znak Blizanaca ima prema partneru.

Idealan ljubavnik je onaj koji uspe da ga zadivi i uzbudi u bilo kojoj situaciji. Ako se svi ovi zahtevi ispune, Blizanci će ispasti istovremeno smiren i vatren partner, nepredvidiv i brižan, pun ljubavi i senzualan.