Saturn u Jarcu postao je direktan 29. septembra 2020. godine, nakon četiri i po meseca retrogradnosti – vreme za izvrdavanje je gotovo. Dužnost zove!

Saturn je retrogradno krenuo maja 2020. u Jarcu, dajući vam stanku da biste ponovo posetili ono što gradite u svom životu i videli da li treba da se vratite na tablu za crtanje.

Često radimo stvari poprilično bezvoljno, bilo iz neznanja, iz osećaja obaveze ili iz straha i apatije. Retrogradni Saturn vam je otvorio oči ovog leta.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Kako je Saturn krenuo direktno 29. septembra, vreme je ili da se sto posto posvetite svojim planovima ili da kažete NE i odustanete.

saturn

Ako ste spremni da napredujete punom brzinom, biće vam drago kada saznate da vam Saturn u direktnom hodu daje zeleno svetlo da započnete izgradnju planova za budućnost. Sigurno ćete osetiti Saturnovo stacionarno direktno dejstvo snažno u danima oko 29. septembra.

Pročitajte i ovo: Saturn konjunkcija Pluton u Jarcu, početak ciklusa velikih iskušenja – skrivenim kvalitetima protiv samouništenja

Saturnova stacionarnost donosi proveru stvarnosti (reality check). Nemate drugog izbora nego da se suočite sa nekom lepljivom situacijom u svom životu.

Vaši strahovi bi sada mogli da budu zaglušujući, ali to nije loše. Ovo je vaš instinkt koji vam govori da je ovo važno; obavezujuće je; potrebna je vaša puna pažnja. Ne možete jednostavno ići napred bez obraćanja pažnje na trenutnu situaciju. Radi ono što je dobro za tebe.

Saturn ili ‘Kronos’ je Gospodar Vremena. On je takođe Gospodar „karme“, a šta je karma ako ne slojevi iskustva stečeni vremenom koji su neizbrisivo obrubljeni u vašoj duši?

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Saturn mrzi prečice. Potrebno je vreme da se na ovom svetu izgradi nešto vredno. A potrebno je vreme da svoju dušu izvajate u nešto vredno.

Na trenutak vreme zastaje dok se stacionarno direktni Saturn usmerava, čekajući da uzmete svoj alat i krenete na posao; odgovorno, prisutno i potpuno posvećeno odabranom putu.

LISTA ZADATAKA direktnog Saturna

#1 Dužnost zove. Šta ste radili u aprilu ove godine, kada je Saturn bio stacioniran retrogradno? Mudrije sada, možete ponovo da se pozabavite tim zadatkom.

#2 Da li ste otkrili svoja ograničenja tokom Saturnovog retrogradnog period od aprila do septembra? Šta ste spremni da uradite i šta je za vas crvena linija? Postavite neka osnovna pravila.

#3 Šta ste naučili? Gde će biti potrebno da više zagrizete da biste u budućnosti bolje obavljali svoj posao? Pristupite poslu kako biste eliminisali nekorisne šablone i stekli veću stručnost.

#4 Ovde je granica. Posvetite se sto posto svojim planovima ili recite NE pre nego što se pretvore u cigle i malter.