Tranzitni Jupiter u Strelcu šalje prema vašem znaku aspekt iz povoljnog ugla u 2019. Njegov uticaj može povoljno da se sinhronizuje sa vremenskim rokovima koje ćete imati.

Bićete u prilici da konsolidujete finansijske tokove, dok će razvoj i širenje biti favorizovani. Postoji mogućnost da budete na dobrom terenu, jer Jupiter deluje kao zaštitnik.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Potrudite se da otvorite sva moguća vrata i započnete nove avanture. Ovo je prilika da upoznate neke nove ljude i napravite nova prijateljstva.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Na intelektualnom nivo dolazi do jačanje želje da se razume i da se zna!

Od 6. marta, Uran, iz znaka Bika, počinje da šalje revolucinarne zrake na vaš znak. Ovo će biti napet aspekt, ali, ipak, Uran je dobro primljen u znaku Vodolije, što znači da ćete moći da razumete njegovu prirodu.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Uz pomoć Jupitera i Urana imaćete novi vetar u leđa, koji će omogućiti da se pokrenu planovi univerzuma. Na vama je da budete zreli i donosite ispravne odluke, one koje će voditi vašu budućnost u pravom smeru.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Uran deluje svojim uobičajenim tempom, dakle, iznenađujuće, brzo i neverovatno, a u povoljnim fazama može donositi promene, pa i iznenađujući napredak, uz podršku Jupitera u Strelcu.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Inovacije će se često pojavljivati u svakodnevnim poslovima ili neočekivanim preprekama, koje će zahtevati pažnju i napor da se deluje na novom nivou. Prema tome, očekujte promene, ali sa njima i probleme koji će se rešavati iznenada.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Otvoriće se novi horizonti i nećete osećati zaglavljenost, kao u prethodnom periodu. Uran je nepredvidiv i razbija sve ono što je ustaljeno, dakle, njegov uticaj je šokantan, ali može da proizvede rezultate u vezi sa iznenadnim krajem nečega.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Kao rezultat višestrukih tenzija, neki pripadnici Vodolije, mogu patiti od nervoze, aritmije i srčanih anomalija.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Bilo bi dobro da počnete sve više da praktikujete aktivnosti koje pozivaju na opuštanje i oslobađanje od stresa!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Tranzitni Saturn još uvek će biti iza vaših leđa u prirodnoj, dvanaestoj kući, pa još uvek imate zadatak da pažljivo ispitujete, istražujete i dobijete poučne lekcije. I dalje ste u periodu kada možete da dobijete ili napravite tajne neprijatelje.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

S obzirom na to da je Saturn jedan od vladara vašeg znaka, neke Vodolije mogu osećati pojačanu potrebu za osamljivanjem, mada te faze neće duže trajati, jer će vas Uran iz Bika držati budnim, pa i napetim.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Ko je propustio, ima još priliku da pogleda u svoju prošlost, kako bi mogli da eleminišete elemente (situacije, ljude) koji vam više nisu potrebni. Na ovo i dalje obavezuju tranzitni Saturn i Pluton u vašoj prirodnoj dvanaestoj kući, a ove dve planete biće u konjunkciji u 2019.