Predstojeća 2020. godina predstavlja završetak jednog ciklusa, jer će se tranzitni Jupiter u Jarcu kretati kroz prirodno dvanaesto polje.

Zaobiđite polovična rešenja i budite spremni da radite na sebi u najsuptilnijem i istovremeno najpraktičnijem obliku.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Univerzum ima poruku: „Kraj je potreban zbog novog početka.“

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Završetak jednog ciklusa možete osetiti na svim životnim poljima. Ovo će biti preispitivanje onoga što je ostalo iza vas i što ste proživeli i razmišljanje gde vas je to sve dovelo. Tokom cele godine je potrebno da pravite mesta za nove ljude, događaje i planove.

Pročitajte i ovo: Vodolija – budite uvek spremni na neočekivano

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

Ponekad ćete se osećati nesigurno, bez čvrstog tla pod nogama i izgubljeno. Mnogo toga što je poznato može da nestane da biste se susretali sa nepoznatim, što ne bi trebalo da izbegavate. Nevidljivi svet postaje teren vašeg delovanja iz kojeg treba da izvučete ono najpozitivnije.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Nekada se prave odlični rezultati i iza scene!

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Vreme je za neku vrstu povlačenja kako biste sebi dali šansu da doprete do važnih odgovora i smernica, ali s obzirom na to da ste Vodolija, ne zaboravite na druge i na svet oko sebe. Ono čega treba da se čuvate je osećanje usamljenosti, tuge ili depresije, posebno ako se budete teže odvajali od onoga što je suvišno.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Photo by Chinda Sam on Unsplash

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Godina će biti povoljna za pripadnike vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim radom, umetnošću, istraživanjem, duhovnošću, muzikom. Takođe, za daleka putovanja, emigraciju, duhovne zadatke i oslobađanje od stavova koji sprečavaju otkrivanje vaše ličnosti. Ako imate plan da u 2020. delujete skriveno, iza scene, daleko od očiju javnosti i ilegalno, zvezde bi trebalo da vam budu naklonjene.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Bez obzira na obaveze, morate imati i vreme za opuštanje, kao i da radite stvari koje će vam pomoći da napravite kontakt sa sobom.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Međutim, prednost tranzitnog Jupitera kroz vaše dvanaesto polje je što vas može zaštititi od ozbiljnijih udara sudbine. Čak ni eventualne nevolje nisu toliko loše koliko se to može učini u samom početku.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gubim, onda gubim sve

Ovde se podstiče unutrašnji rast kako biste mogli da se pripremite za pravi novi start u 2021. godini.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Tranzitni Uran i dalje prolazi vašim prirodnim četvrtim poljem. Ovo je faza kada je potrebno da počnete oslobađanje od ukorenjenih stavova kao posledice nekih porodičnih uticaja. Za neke Vodolije ovo će biti period preseljenja ili napuštanja roditeljskog doma kako biste mogli samostalno da započnete život. Potreba za sigurnošću može dolaziti u sukob sa potrebom za slobodom. Ovo se prevenstveno odnosi na Vodolije koje su rođene u prvoj dekadi znaka.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Partnerski odnosi donose nova iznenađena, ali za neke pripadnike vašeg znaka i nestabilne odnose. Lako možete u svoj život privlačiti ljude jakog i snažnog ega, što može biti za vas iritirajuće. Ako budete želeli da očuvate vezu, gledajte da ne pokazujete radikalnije ponašanje. U suprotnom, u sferi partnerskih odnosa, može doći do prekida, razdvajanja i stresnih okolnosti.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Photo by Pigoff PhotographY on Unsplash

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Na polju finansija biće potrebna štednja i možda bi bilo dobro da ne pričate previše o finansijskim planovima i aktivnostima. Pokušajte tu da budete što tiši. Neki pripadnici vašeg znaka mogu imati skrivene i ilegalne novčane prilive.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Saturn će početi da ulazi u vaše prirodno prvo polje, mada će se ovaj uticaj jače osetiti u 2021. Dakle, početak potpuno novog ciklusa i jednog novog sazrevanja. Nakon ovoga, verovatno ništa više neće biti kao što je bilo.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Budite oprezni sa nekim prijateljima, jer ćete imati previše poverenja, a situacija može pokazati suprotno i da doživite razočarenja i prevare. Ne oslanjajte se previše na obećanja nekih prijatelja.

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna u Jarcu po kućama natalnog horoskopa od 19.12.2017. do 23.03.2020. godine