Venera u Vagi ovih dana pravi kvadrat sa Marsom u Jarcu!

Aspekt je aktivan od 6. do 9. septembra.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Mogućnost prisilnog trošenja novca, pa ne treba biti impulsivan i gord u kupovini. Finansijski gubici su mogući zbog nesmotrenosti i sklonosti ka rizicima. Sa ovim aspektom, mnogo više se troši, nego što se dobija.

Moguće su komplikacije u partnerskim odnosima, uz provokacije, svađe i žestoko kritkovanje. Postoji rizik od sukoba koji može dovesti do prekida veze, saradnje, pa i prijateljstva.

Ako je odnos ljubazniji, onda se pojačava strast, ali ipak je teže ostvariti miran i harmoničan odnos, jer je jedan od partnera prezahtevan. Uzrok može biti i ljubomora, potreba za dominacijom nad partnerom i naređivački pristup. Što više partneri budu pokazivali nestrpljivost, veća je i mogućnost prekida veze.

Photo by Tord Sollie on Unsplash

Pazite da negde ne prenaglite u ponašanju prema partneru, kao i u samom odnosu. Jeste da se pod uticajem ovog aspekta strasti razbuktavaju i veze se započinju vrtoglavo brzo i iznenada, ali one su i kratkog daha.

Ne bi trebalo da žrtvujete postojeći odnos zbog novih i uzbudljivih momenata. Seksualne avanture mogu izazvati skandal u društvu i među prijateljima.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.