Venera u Vagi ovih dana pravi kvadrat sa Marsom u Jarcu!

Aspekt je aktivan od 6. do 9. septembra.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Mogućnost prisilnog trošenja novca, pa ne treba biti impulsivan i gord u kupovini. Finansijski gubici su mogući zbog nesmotrenosti i sklonosti ka rizicima. Sa ovim aspektom, mnogo više se troši, nego što se dobija.

Moguće su komplikacije u partnerskim odnosima, uz provokacije, svađe i žestoko kritkovanje. Postoji rizik od sukoba koji može dovesti do prekida veze, saradnje, pa i prijateljstva.

Ako je odnos ljubazniji, onda se pojačava strast, ali ipak je teže ostvariti miran i harmoničan odnos, jer je jedan od partnera prezahtevan. Uzrok može biti i ljubomora, potreba za dominacijom nad partnerom i naređivački pristup. Što više partneri budu pokazivali nestrpljivost, veća je i mogućnost prekida veze.

Photo by Tord Sollie on Unsplash

Pazite da negde ne prenaglite u ponašanju prema partneru, kao i u samom odnosu. Jeste da se pod uticajem ovog aspekta strasti razbuktavaju i veze se započinju vrtoglavo brzo i iznenada, ali one su i kratkog daha.

Ne bi trebalo da žrtvujete postojeći odnos zbog novih i uzbudljivih momenata. Seksualne avanture mogu izazvati skandal u društvu i među prijateljima.