Venera u trigonu sa Neptunom u Ribama utiče na naše (ljubavne) odnose i kreativno izražavanje!

U tranzitu, ovaj sanjalački aspekt idealan je za šaputanje na jastuku, umetničko izažavanje, možda čak i emocija, sanjarenje, opuštanje, dok poljupci pljušte.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je psihološka osetljivost i saosećajnost. Biće lakše postići harmoniju u poslovnim i bliskim odnosima. Pojačavaju se umetničke i estetske potrebe.

Period je dobar za koncerte, muzeje, izložbe i galerije, ali pod uslovom da ste zajedno sa bliskim osobama. Na ovakvim mestima, mogu se dogoditi i zanimljivi susreti.

Čak možete sresti novu ljubav, koja će vam u tom trenutku izgledati čarobno i savršeno, ali izbegavajte nerealna očekivanja u emotivnom životu!

Za umetnički orijentisane ljude, ovo je vreme inspiracije i plodnog rada. Dobro je vreme za traženje poreskih olakšica i drugih vrsta finansijskih olakšanja. Međutim, ipak je sada važno biti realističan sa finansijama, kako bi se izbegle moguće greške.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Pojačana je sklonost ka sanjivosti, što smanjuje fokus i koncentraciju za praktična pitanja. Povoljan je period za tajne veze, skrivene i tajne poslove, ilegalan novac i rad u samoći.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.