Venera u trigonu sa Neptunom u Ribama utiče na naše (ljubavne) odnose i kreativno izražavanje!

U tranzitu, ovaj sanjalački aspekt idealan je za šaputanje na jastuku, umetničko izažavanje, možda čak i emocija, sanjarenje, opuštanje, dok poljupci pljušte.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je psihološka osetljivost i saosećajnost. Biće lakše postići harmoniju u poslovnim i bliskim odnosima. Pojačavaju se umetničke i estetske potrebe.

Period je dobar za koncerte, muzeje, izložbe i galerije, ali pod uslovom da ste zajedno sa bliskim osobama. Na ovakvim mestima, mogu se dogoditi i zanimljivi susreti.

Čak možete sresti novu ljubav, koja će vam u tom trenutku izgledati čarobno i savršeno, ali izbegavajte nerealna očekivanja u emotivnom životu!

Za umetnički orijentisane ljude, ovo je vreme inspiracije i plodnog rada. Dobro je vreme za traženje poreskih olakšica i drugih vrsta finansijskih olakšanja. Međutim, ipak je sada važno biti realističan sa finansijama, kako bi se izbegle moguće greške.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Pojačana je sklonost ka sanjivosti, što smanjuje fokus i koncentraciju za praktična pitanja. Povoljan je period za tajne veze, skrivene i tajne poslove, ilegalan novac i rad u samoći.