Venera u Škorpiji ovih dana pravi opoziciju sa retrogradnim Uranom u Biku.

Aspekt je egzaktan u petak, 27. novembra, na osi 7°38′ Škorpija / Bik. Ovaj izazovni aspekt deluje sve do kraja nedelje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovi sukobi zahtevaju ozbiljniju pažnju.


Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji


Biće prisutni problemi u poslovanju i finansijskim pitanjima. Komplikacije koje će se pojaviti u odnosima i ljubavnoj sferi života, pokazaće da i nije sve u redu. Potrebno je obratiti više pažnje na nezadovoljstvo u partnerskim odnosima, kao i na emotivne reakcije na ono šta se dešava.

Photo by Everton Vila on Unsplash

Ovi napeti aspekti pokazuju, u stvari, da je vreme za ozbiljne i strukturne promene, kao i oslobađanje od ograničavajućih i zastarelih elemenata. Vreme je da promenite ono što možete da promenite ili se pripremite za promene.

Društveni život ostaje aktivan, ali kontakti unutar društvenog života neće biti harmonični i lagani. Potrebno je da budete spremni za neočekivano. Ljudi će verovatno kršiti pravila koja postoje u društvu, a ovakva energija aktiviraće i sukobe u partnerstvima, porodici i ljubavi. Na sceni će biti drama koja može zadovoljiti svačiji ukus.


Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji ostavlja tragove za ceo život


Problemi će se pojavljivati i u materijalnoj i finansijskoj sferi života. Dolaziće do kontradiktornosti između želje za slobodom i želje za odnosom i partnerstvom. Ali, zbog toga, ovo može biti i dobro vreme za napuštanje uobičajenog načina života.

Photo by Andrew Dong on Unsplash

U poslovnim odnosima, ovo je zaoštravanje, ali postoje i šanse da se odnosi izvuku iz krize i da se u njima promeni uobičajeni pristupi. Međutim, uslov je kriza.

Pročitajte i ovo: Prva Lunarna eklipsa (pomračenje Meseca) u Blizancima u poslednjih osam godina, 30.11.2020. – Horoskop punog Meseca za sve znake zodijaka

Vreme romantičnih, ali kratkotrajnih poznanstava, novih i dramatičnih romana, vatrometa i eksplozije u osećanjima, ali stabilnost će biti teško postići.

Ako postoji sukob, pokušajte da ne izgubite samokontrolu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.