Venera u Škorpiji ovih dana pravi opoziciju sa retrogradnim Uranom u Biku.

Aspekt je egzaktan u petak, 27. novembra, na osi 7°38′ Škorpija / Bik. Ovaj izazovni aspekt deluje sve do kraja nedelje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovi sukobi zahtevaju ozbiljniju pažnju.


Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji


Biće prisutni problemi u poslovanju i finansijskim pitanjima. Komplikacije koje će se pojaviti u odnosima i ljubavnoj sferi života, pokazaće da i nije sve u redu. Potrebno je obratiti više pažnje na nezadovoljstvo u partnerskim odnosima, kao i na emotivne reakcije na ono šta se dešava.

Photo by Everton Vila on Unsplash

Ovi napeti aspekti pokazuju, u stvari, da je vreme za ozbiljne i strukturne promene, kao i oslobađanje od ograničavajućih i zastarelih elemenata. Vreme je da promenite ono što možete da promenite ili se pripremite za promene.

Društveni život ostaje aktivan, ali kontakti unutar društvenog života neće biti harmonični i lagani. Potrebno je da budete spremni za neočekivano. Ljudi će verovatno kršiti pravila koja postoje u društvu, a ovakva energija aktiviraće i sukobe u partnerstvima, porodici i ljubavi. Na sceni će biti drama koja može zadovoljiti svačiji ukus.


Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji ostavlja tragove za ceo život


Problemi će se pojavljivati i u materijalnoj i finansijskoj sferi života. Dolaziće do kontradiktornosti između želje za slobodom i želje za odnosom i partnerstvom. Ali, zbog toga, ovo može biti i dobro vreme za napuštanje uobičajenog načina života.

Photo by Andrew Dong on Unsplash

U poslovnim odnosima, ovo je zaoštravanje, ali postoje i šanse da se odnosi izvuku iz krize i da se u njima promeni uobičajeni pristupi. Međutim, uslov je kriza.

Pročitajte i ovo: Prva Lunarna eklipsa (pomračenje Meseca) u Blizancima u poslednjih osam godina, 30.11.2020. – Horoskop punog Meseca za sve znake zodijaka

Vreme romantičnih, ali kratkotrajnih poznanstava, novih i dramatičnih romana, vatrometa i eksplozije u osećanjima, ali stabilnost će biti teško postići.

Ako postoji sukob, pokušajte da ne izgubite samokontrolu.