Kada je Venera u Ribama volimo sebe u tim tuđim personalnostima.

Ne grčite se. Vaše telo je odavno zaslužilo da bude hram. Ne ubijajte svoju radost, ne znam ko vas je ikada umeo bolje nasmejati. I ne ustručavajte se pred time da zavolite sebe. Previše ste dana ispijali kafu sa svojim ubijenim odrazom. Budite ponosni na ono što jeste. Zašto? Jer ja ne poznajem nikoga ko je baš kao vi.

Sanja Paraminski, astrološkinja

Ne pokušavajte shvatiti emocije koje su još uvek ostale misteriozno neshvaćene. Objašnjenja nema. Dva različita sveta se sudaraju jer nekad su bila jedno. Ne pamtite vi, to čini večnost.

I opet. Od ushićenja kao da izlazite iz svoje kože. Vrištite u sentecama. Minutama. U praskozorju svog bivanja. Dočekujete svoje vreme.

Pročitajte i ovo: Venera u Ribama – Alisa u zemlji čuda

Jer… Iza svakog razbijenog stakla stoji priča. Iza svakog razbijenog ogledala i dalje čeka jedan lik. Kad shvatite da vas okolnosti ne oblikuju već da oblikujete vi njih, vaša stvarnost postaće realna. Opipljiva. Vaša.

Zar je zaista bitno ko smo i odakle dolazimo? Zar je zaista bitno da razumemo? Zar je zaista bitno imati logično objašnjenje? Stvari se time neće promeniti. I dalje ćete se boriti sa nečim nepoznatim.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA, zrela ljubav, sveprožimajuća i bezgranična

Poslušajte šapat svojih vrištanja: Dogodili ste se jedni drugima. Nije bitno kada. Bitno je da jeste.