Venera nasuprot Saturna u tranzitu donosi tugu i usamljenost zbog kašnjenja i ograničenja koja utiču na vaš ljubavni život i finansije.

Ovo uopšte nije dobro vreme za druženje, pa bi trebalo da se pripremite za malo tihovanja, samovanja i povlačenje u sebe.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je depresivna pozadina kada je emotivan život u pitanju. Teško se pronalazi ravnoteža između posla i karijere, sa jedne strane i ljubavnog života, sa druge strane.

U partneskim odnosima može doći do zahlađenja, pa i odbijanja ili odbacivanja. Ovo je nedostatk emocionalne topline, dolazi do neslaganja i razdvajanja. Pojačava se osećaj usamljenosti i napuštenosti. Budite fleksibiliniji i sačekajte da ovaj period prođe, ne donoseći nikakve odluke o razrešenju odnosa.

Možete osećati nedostatk pažnje od partnera i prijatelja. Ako započinjete vezu u ovom periodu, biće prisutni problemi da bi se odnos harmonizovao.

Takođe, teško se dolazi do novčane i finansijske podrške. Vreme neplaniranih taroškova i prisilne štednje. Međutim, ako se budete ponašali oprezno onda je moguće rešiti finansijske probleme i izbeći poslovne greške.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.