Venera nasuprot Saturna u tranzitu donosi tugu i usamljenost zbog kašnjenja i ograničenja koja utiču na vaš ljubavni život i finansije.

Ovo uopšte nije dobro vreme za druženje, pa bi trebalo da se pripremite za malo tihovanja, samovanja i povlačenje u sebe.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je depresivna pozadina kada je emotivan život u pitanju. Teško se pronalazi ravnoteža između posla i karijere, sa jedne strane i ljubavnog života, sa druge strane.

U partneskim odnosima može doći do zahlađenja, pa i odbijanja ili odbacivanja. Ovo je nedostatk emocionalne topline, dolazi do neslaganja i razdvajanja. Pojačava se osećaj usamljenosti i napuštenosti. Budite fleksibiliniji i sačekajte da ovaj period prođe, ne donoseći nikakve odluke o razrešenju odnosa.

Možete osećati nedostatk pažnje od partnera i prijatelja. Ako započinjete vezu u ovom periodu, biće prisutni problemi da bi se odnos harmonizovao.

Takođe, teško se dolazi do novčane i finansijske podrške. Vreme neplaniranih taroškova i prisilne štednje. Međutim, ako se budete ponašali oprezno onda je moguće rešiti finansijske probleme i izbeći poslovne greške.