Aspekt kvadrata Venere u Ovnu sa Plutonom u Jarcu biće aktivan tokom cele nedelje, od 24. februara do 01. marta.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Potrebno je što bolje razumeti želje srca prema partneru, prema osobi koja vam se dopada, hobiju i uživanjima, kako ne biste podlegli destruktivnim emocijama.

Ova kombinacija povećava intenzitet osećanja, seksualnih potreba, ali dovodi i do sukoba u odnosima. Najizraženija je ljubomora.

U prvi plan izlaze pitanja kontrole i moći u odnosima. Možete se suočiti sa emotivnim manipulacijama i ucenama, a u nestabilnim odnosima dolazi do razdora, prisilnog odvajanja i razdvajanja.

Mogući su finansijski problemi i gubici, pa ovo nije dobar period za finansijske odluke. Dolazi do „povreda“ i raskida sporazuma, kao i prekida partnerskih odnosa.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi, najlepša ljubavna priča sa tužnim krajem

Foto Jordan Bauer

Uzroci neslaganja mogu biti i pitanja zajedničkog finansiranja, poreza, dugova, alimentacije ili nasleđa. Može biti sukoba sa zakonima, ali i kriminalnim elementima. Postoji opasnost od iznuđivanja, krađe, prevara, intriga i kazni. Treba obratiti pažnju na zaštitu imovine.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Ženama je bolje da ne budu na potencijalno opasnim mestima i da ne dolaze u kontakt sa sumnjivim tipovima. Tokom ovog perioda, količina nasilja i zločina se povećava.

Foto Jordan Bauer

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Pluton u Jarcu i kvadratu sa Uranom u Ovnu, žestoki razdor između želje i mogućnosti

Ako započinjete novi odnos pod uticajem ovog aspekta, budite veoma pažljivi, jer to može biti fatalan susret i strast koji utiču na vrlo loš završetak.

Pratite SITO&REŠETO i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter