Venera u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku, od 12. do 17. juna

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Dogovori sa partnerom, ali i drugim ljudima, mogu biti iznenada prekinuti ili pretrpeti promene. Ovo je i mogućnost nepredviđenih troškova i finansijskih gubitaka. Savet je suzdržavanje od ishitrene i impulsivne kupovine.

Želja za kupovinom i potrošnjom može biti pojačana, što će olakšati novčanike i kartice, međutim, svaka kupovina za vreme ovog aspekta vrlo kratko zadovoljava osobu.

Ovo je vreme burnih situacija i svađa sa partnerom, prijateljima i kao i sa najdražima. Ovakve okolnosti donese iznenađenja u bliže okruženje.

Društveni kontakti nisu skladni i povoljni, jer se ne uzimaju u obzir osećanja drugih. Ovo su neuspešni dani za početak nove saradnje.

Međutim, ovaj aspekt ne isključuje romantične i ljubavne trenutke, jer je ovo vreme neočekivanih poznanstava, ali veze koje započnu za vreme ovog aspekta ne mogu biti stabilne.

Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash

U najekstremnijoj manifestaciji dolazi do raskida i razvoda. Ovo se odnosi i na poslovna partnerstva. Možda je bolje da ne rasplamsavate strasti, kako biste očuvali odnose koje negujete.

Ali, u ljubavnom i emotivnom životu traži se uzbuđenje. To je slično, kao kada se nalazite blizu neke osobe, pored koje ne možete da ostanete mirni i koja vas na neki način uznemirava svojim prisustvom. Ona vas uznemirava, jer osećate da ova napetost, u stvari, pokreće vaše emocije.

 

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.