Dogovori sa partnerom, ali i drugim ljudima, mogu biti iznenada prekinuti ili pretrpeti promene.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je i mogućnost nepredviđenih troškova i finansijskih gubitaka. Savet je suzdržavanje od ishitrene i impulsivne kupovine.

Pročitajte i ovo: Kako da završimo nezavršemo u bivšoj ljubavi i otvorimo vrata novom odnosu

Želja za kupovinom i potrošnjom može biti pojačana, što će olakšati novčanike i kartice, međutim, svaka kupovina za vreme ovog aspekta vrlo kratko zadovoljava osobu.

Pročitajte i ovo: Sloboda u vezi i zašto je brkaš sa narcisoidnošću

Ovo je vreme burnih situacija i svađa sa partnerom, prijateljima i kao i sa najdražima. Ovakve okolnosti donese iznenađenja u bliže okruženje.

Pročitajte i ovo: Letnji vatromet ljubavi

Društveni kontakti nisu skladni i povoljni, jer se ne uzimaju u obzir osećanja drugih. Ovo su neuspešni dani za početak nove saradnje.

Pročitajte i ovo: Koje greške u ljubavi žene najčešće prave? I zašto?!

Međutim, ovaj aspekt ne isključuje romantične i ljubavne trenutke, jer je ovo vreme neočekivanih poznanstava, ali veze koje započnu za vreme ovog aspekta ne mogu biti stabilne.

Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash

Pročitajte i ovo: Toksični odnos i njegovi pokazatelji

U najekstremnijoj manifestaciji dolazi do raskida i razvoda. Ovo se odnosi i na poslovna partnerstva. Možda je bolje da ne rasplamsavate strasti, kako biste očuvali odnose koje negujete.

Pročitajte i ovo: Kako to da se neko nikada ne preboli?!

Ali, u ljubavnom i emotivnom životu traži se uzbuđenje. To je slično, kao kada se nalazite blizu neke osobe, pored koje ne možete da ostanete mirni i koja vas na neki način uznemirava svojim prisustvom. Ona vas uznemirava, jer osećate da ova napetost, u stvari, pokreće vaše emocije.