Trenutno je Venera u Lavu u opoziciji sa Marsom u Vodoliji!

Aspekt je aktivan do 27. juna.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj aspekt podstiče neslaganje sa partnerom i probleme u bliskim, ali i partnersko – poslovnim odnosima. Dolazi do sukoba i tenzije koje ugrožavaju mir, sklad i ravnotežu.

Ako se nalazite u vezi koja nije stabilna, ovaj aspekt može doneti i prekid veze. Budete li želeli da zadržite vezu moraćete se nečeg odreći i napraviti kompromis.

Javlja se buntovničko, pa i grubo ponašanje, da biste dokazali svoju individulanost, čak i ako to stvara nesklad sa partnerom i drugim osobama. Pojačana je uznemirenost i napetost zbog emocionalne nesigurnosti. U vezama ovo se ispoljava  – od uzavrele strasti do grubosti.

Impulsivnost i nemiran duh vode u iskustva koja mogu biti opasna, a osećaj za vezanost počinje da dobija notu nestalnosti. Ovo je sklonost ka suprotstavljanju u partenrskim odnosima i biće potrebno prihvatiti određene kompromise, ako želite da sačuvate mir u vezi.

Photo by Akemy Mory on Unsplash

Sklonost ka suprotstavljanju biće usmerena prema osobama sa kojima imate blizak odnos. Možete dovesti u pitanje neke vrednosti u vašoj vezi. Previše ćete biti obuzeti sopstvenim ciljevima. Želje mogu biti ekstremno snažne, zahtevajući zadovoljenje, ali na grub i agresivan način.

Ljubavne veze i poslovni odnosi, koji počinju za vreme ovog aspekta, nisu sigurni i pouzdani.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.