Venera u konjunkciji sa Uranom u natalnom horoskopu stimuliše vaš društveni i ljubavni život, ali je prilično promenljiva po efektu.

Mnogo toga će zavisiti od povezanih planetarnih aspekata ili povezanosti sa fiksnim zvezdama.

Pod povoljnim uticajem, veza Venera-Uran može da donese uzbudljive romanse sa dovoljno lične slobode da uživa u glamuroznom društvenom životu. Međutim, puno kvadrata ili protivljenja ovom poravnanju (konjunkciji) može dovesti do nestabilnosti u vašem ljubavnom životu i iznenadnih finansijskih gubitaka.

Šta god da je slučaj, održavanje otvorenog uma i zadržavanje fleksibilnosti ključno je za dobijanje najboljeg od ovog aspekta.

Promena je uvek važan deo vašeg života, posebno s ljubavlju i novcem u vidu. Važno je da je ovo usko povezano sa tim kako se odnosite prema sebi ili sa nivoom vaše ljubavi prema sebi.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Trebalo bi da imate lucidne instinkte u ovim oblastima života kako biste mogli dobro predvideti promene, posebno sa iskustvom kako starite. Ovo bi se moglo manifestovati kao korak ispred u modnim ili društvenim trendovima. Jednom rečju, preteča ili trendseter.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir s ružom

U suprotnom ćete se verovatno na neki način izdvojiti iz gomile ili se ponovo promeniti nakon što vas svi sustignu.

U redu je da se zaljubite na prvi pogled i da se osećate dobro u pitanjima ljubavi i finansija.

People photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Uvek budite spremni, međutim, da se prilagodite promenljivim okolnostima. Ovo je najvažnije kada osećate da su ugroženi vaša individualnost i sloboda.

Ako želite dugoročnu posvećenost u ljubavi, verovatno ćete najbolje učiniti ako odaberete partnera koji ceni vašu vlastitu i ličnu slobodu. I poput vas, i oni možda imaju nešto neobično u sebi, kao što je poreklo iz drugačijeg kulturnog ili etničkog miljea.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Upoznavanje preko Interneta može vam odgovarati i možda postoji neka udaljenost koja zahteva putovanje avionom. Ili vaš društveni i ljubavni život možda možete podstaći vazdušnim putovanjima.

Drugi načini za zadržavanje uzbuđenja u vezi mogu da budu iznenađenja i visok stepen lascivnosti (ili čak i neke vrste nastranosti) tokom aktivnosti u spavaćoj sobi.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Ovaj aspekt je poznat po tome što stvara stepen genija u smislu kreativnog talenta. Čime god se bavite iz hobija ili profesionalno, razvićete svoj vlastiti jedinstveni stil i biće vam potrebna određena količina kreativne slobode ako radite u većim grupama.

Iako su neki možda šokirani vašim kreativnim izrazom, na dubljem nivou vaš je cilj da razotkrijete ili prosvetlite svoju progresivnu i futurističku viziju.

Love photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Venera u konjunkciji sa Uranom u tranzitu

Venera u konjunkciji sa Uranom u tranzitu donosi neočekivanu promenu i uzbuđenje u ljubavnom životu ili sa novcem ili oboje.

Vaša povećana potreba za stimulacijom može dovesti do naglih promena ili ćete biti podložni neočekivanim promenama u okolnostima u kojima se nađete.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Ako odnos sa partnerom stagnira i postaje rutinska stvar, veća je verovatnoća da ćete se pobuniti ili učiniti nešto kako biste vezu prodrmali, a možda čak i doveli u opasnost od raskida.

Ako ovo ne daje željeni rezultat, to jest više pažnje i zabave, možete je vrlo lako prekinuti.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Samo zapamtite da je ovaj nagon za uzbuđenjem prolazna stvar. Zdrava stimulacija može se naći u zabavnim parkovima ili uz seks igračke.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ako ste slobodni, onda imate povećane šanse za poentiranje, a Internet veze odgovaraju ovom aspektu. Iako ćete možda uživati u povećanoj pažnji i uzbuđenju, nova romansa započeta pod ovim uticajem će verovatno vrlo brzo ostati bez prvobitnog uzbuđenja (ispariće). Izuzetak od toga mogao bi da se desi samo pod uslovom da postoje još neki planetarni uticaji koji bi doprineli trajnosti veze, dugoročni tranziti ili mesečeve faze.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Uzbuđenje možete pronaći i kroz investiranje, a možete se povesti za svojim pronicljivim instinktima prilikom investiranja ili kupovine.

Pogodno je vreme za impulsnu kupovinu luksuzne robe, modnih komada, kozmetike i nakita.

Ne zaboravite da trošite u okviru svog budžeta, jer su finansijski gubici jednako verovatni kao i finansijski nepredviđeni prihodi.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Sada je lako iskoristiti vaš kreativni talenat i možete razviti svoj vlastiti jedinstveni stil. Iznenađenja takođe mogu stići u obliku pozivnica, poklona, komplimenata ili znatiželjnih i neobičnih ponuda.