Venera u Biku ovih dana pravi trigon sa Saturnom u Jarcu i sekstil sa Neptunom u Ribama!

Zanimljivo je da su sve tri planete u svojim sedištima, što znači da im je dejstvo snažno. Aspekti su aktivni od 27. maja do 02. juna.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo je kvalitetno vreme da se pobrinete za svoje zdravlje, interese i udobnost.

Suština je da se sami potrudite (Saturn) za ovo, a ne da čekate da vam život namešta prijatnost i udobnost. Vreme je da se „beru plodovi“ od napoonih aktivnosti i truda.

Družite se sa prijateljima koje smatrate bliskim, ali i koji zaslužuju (Saturn) vaše društvo i vreme. Ne trošite vreme na one osobe pored kojih se osećate nesigurno i napeto.

Ovaj trigon se odvija u zemljanim znakovima i poželjno je imati potpuno realan pogled na stvari.

Photo by Hermes Rivera on Unsplash

Za neke osobe ovo je dobro vreme za vraćanje i otplatu dugova ili da potražite finansijsku pomoć, ali od nekog ko je stariji i zreliji.

Ovo je dobar trenutak za razvijanje postojećeg odnosa. Kombinacija romantike i odgovornosti može pomoći u jačanju odnosa. Ovo je i vreme novih hobija, početak tajnih romana i romantična druženja.


Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja


Emocionalna zrelost daje ventil za opuštanje. Budite strpljivi u onome što želite. Zemljani trigon između Venere i Saturna daje povoljne mogućnosti za rešavanje praktičnijih pitanja.

Photo by Zoriana Stakhniv on Unsplash

Ako se pažljivo kombinuju pravila dobre forme i atmosfera prijateljstva, onda je ovo dobar put za stabilizaciju. Zbog povoljnog aspekta sa Saturnom, možete imati priliku da donesete racionalnije odluke u ljubavnim pitanjima, koje će vas učiniti opuštenijim, jer će Venera biti i u povoljnom aspektu sa Neptunom.


Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019


Međutim, u ovom trenutku svaka ljubavna magija i tajnovitost zahteva i nošenje spasilačkog prsluka. To znači da se treba obezbediti. Možete posuti ružama put do voljene osobe, ali pazite gde gazite. Opreznost je potrebna čak i na najčarobnijim mestima.

Iskoristite ovaj period da rešite zajedno sa partnerom finansijske probleme.