Venera trigon Uran u natalu daje uzbudljivu i jedinstvenu ličnost. Morate biti u blizini ljudi; stoga je druženje veoma važno. Potreba za stimulacijom odnosi se na vaš društveni život i, što je najvažnije, na vaš ljubavni život. Iako možda želite dugoročnu posvećenost, morate se osećati slobodnim i ne ugušenim.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Sve dok možete pronaći čudnog ili stimulativnog partnera, trebalo bi da budete u mogućnosti da se smirite. S druge strane, takođe biste bili zadovoljni partnerom otvorenog uma koji vam je omogućio da se široko družite bez osećaja ljubomore.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Venera trigon Uran može doneti jedinstvene ili neobične prijatelje. Možete promeniti prijatelje kako se vaše naklonosti neprestano razvijaju. Isto očekujete od svojih prijatelja kao što ne postajete zahtevni za njihovo stalno vreme i pažnju. A prijatelje će biti lako pronaći zbog vaše popularnosti i živahne prirode. Lako možete zadržati pažnju grupe ljudi svojim stimulativnim i očaravajućim društvenim veštinama.

Pročitajte i ovo: Kako PLUTON U VODOLIJI utiče na svaki horoskopski znak i podznak od 2023. do 2043.

Volite sve novo, kao što je tehnologija, i želećete da budete u toku sa najnovijim izumima. Ova ista ljubav se odnosi na stvari lepote, a vaši originalni kreativni talenti mogu rezultirati revolucionarnim delima. Kombinovanje kreativnog sjaja i eksperimentisanja može dovesti do karijere u nauci jednako kao i u umetnosti.

Image by svetlanasokolova on Freepik

Venera trigon Uran u tranzitu

Venera u trigonu Urana u tranzitu daje poriv da se isproba nešto novo što se može primeniti na sve oblasti života, od hobija do romantike. Vaše naklonosti će biti podstaknute, a nova ljubav je moguća pod ovim uticajem. Posvetiti se dosadnoj rutini može biti teško jer vas lako ometa bilo šta novo ili sjajno.

Pročitajte i ovo: Zašto je PLUTONOV PRELAZAK U VODOLIJU najveći astrološki tranzit godine (23.3.2023. – 8.3.2043.) i kakve promene nam donosi

Ako već imate partnera, tražićete drugačiju vrstu zadovoljstva. Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može biti neophodno da vam oči ne bi lutale okolo. Ako niste u vezi, onda ovaj tranzit povećava šanse da nađete nekog novog. Magnetski ili čudan tip privlačnosti će dovesti ekscentrične tipove u vaš domet, ili ćete možda biti privučeni i privući ljude iz različitih kultura ili životnih stilova.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Nova veza započeta u ovom trenutku će zadovoljiti vašu potrebu za ljubavlju i uzbuđenjem, ali možda neće dugo trajati. Seksualne afere su povezane sa ovim tranzitom, a možda će vas čak i privući umereno opasne situacije.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Ovo je dobro vreme za druženje jer ćete uživati u povećanoj popularnosti i slobodi da izlazite; sjajno vreme za polazak bez određenih planova ili održavanje proslave iz vedra neba. Očekujte neočekivano, čak i uz rutinske aktivnosti poput kupovine. Ako kupujete, ovo bi bio odličan trenutak da kupite kozmetičke i modne proizvode za oblikovanje vašeg imidža. Naći ćete povoljnu ili dve ako kupujete na mreži.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Imaćete oko za lepe stvari jedinstvene vrste. Takođe postoji šansa za finansijski bonus ili neočekivani prihod. Ako vam finansije dozvoljavaju, onda bi čak i kockanje bilo prijatno. Kreativnost je sada stimulisana i možete eksperimentisati sa novim vrstama plesa, muzike, umetnosti i zanata.

Husband photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto by cookie_studio – www.freepik.com

Slavne ličnosti sa trigonom Venere i Urana u natalu

Marie Antoinette 0°02′, Molly Ringwald 0°06′, Carmen Electra 0°07′, Emma Watson 0°08′, Maurice Utrillo 0°09′, Nicholas Culpeper 0°11′, Walter Wenck 0°11′, Peter Jennings 0°12′, George Melly 0°13′, Placido Domingo 0°15′, Gerald Ford 0°17′, Malia Obama 0°17′, Ariana Grande 0°20′, Albert, Prince Consort 0°20′, Robert Redford 0°22′, Max Ernst 0°31′, Frances Bean Cobain 0°35′, Albrecht Durer 0°40′, Dick Cheney 0°42′, Pricilla Chan 0°49′, Louis Sullivan 0°50′, Adam Ant 0°52′, Lauren Hutton 0°55′, Franz Schubert 1°01′, Lorenzo Carcaterra 1°02′, Glenn Close 1°03′, Yehudi Menuhin 1°03′, James Earl Jones 1°06′, Maria Shriver 1°14′, Zulfikar Ali Buhito 1°16′, Klaus Barbie 1°16′, Alexander Scriabin 1°17′, Anton Chekhov 1°23′, Robert Schumann 1°27′, Paul Ryan 1°26′, Juan Garcia Abrego 1°29′, Robert Louis Stevenson 1°46′.