Venera u trigonu sa Neptunom u natalu utiče na dve glavne oblasti života: vaše odnose i kreativno izražavanje.

Naravno, oba proizilaze iz vaše unutrašnje prirode, koja je iskreno prijateljska i saosećajna. Mir i spokoj su vaši ideali i želite da sve u vašem svetu bude lepo i usklađeno sa vašim duhovnim ciljevima.

Vaš ljubavni život vam je od suštinskog značaja; nežnost i naklonost su u centru pažnje. Vi ste nežni i topli i ne biste voleli agresivan, dominantan ili sebičan tip partnera. Verovatno ćete idealizovati ljubavnike ili potencijalne ljubavnike, tako da postoji šansa za razočarenje ako se ne poklapaju sa vašim visokim idealima i ne oplate vašem univerzalnom, bezuslovnom ljubavnom stilu.

Young couple photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
foto by svetlanasokolova – www.freepik.com

Osim ako drugi vitalniji aspekti ne ukazuju na seksualnost i fizičnost u vašoj tabeli, možda ćete više voleti meka milovanja i maženje nego bujan seksualni život. Kao što sam aludirao, povezivanje na emocionalnom i duhovnom nivou će vam pružiti najviše zadovoljstva u vašim odnosima. Očekujem da bi privatnost takođe mogla da vas brine.

Vaš nadrealni pogled na svet i umetničko stvaralaštvo favorizuju rad u umetnosti. Trebalo bi da imate divan glas i možda visok vokalni opseg. Zamislite Arijanu Grande, koja ima Veneru u trigonu Neptuna pod orbisom od jednog stepena. Ako biste nastupali pred drugima, imali biste magnetno prisustvo na ekranu, a takva karijera bi odgovarala vašem bajkovitom idealizmu.

Ali postoje mnogi drugi pozivi koji odgovaraju vašim sklonostima. Zalagati se za prava drugih ili biti u nekoj službi trebalo bi da vas zanima. Mogli biste se uključiti u dobrotvorne organizacije ili humana društva. Verovatno ste više naklonjeni progresivnoj ili socijalističkoj strani politike. Zanimljivo je da je autor Povelje o pravima u Americi imao ovaj aspekt na samo 0°04′.

Husband photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto by cookie_studio – www.freepik.com

Venera trigon Neptun u tranzitu

Venera trigon Neptun u tranzitu je savršen za romantiku, opuštanje i sanjarenje. Osim što maštate o svom idealnom ljubavniku, možete uložiti ruku u bilo koji kreativni projekat pod ovim uticajem. Ovaj tranzit posebno favorizuje pevanje, ali sve kreativno može dovesti do nečega lepog.

Vaš osećaj saosećanja i želja da služite drugima je pojačan. Ovo bi bio odličan trenutak da se pridružite dobrotvornoj ili drugoj organizaciji za pomoć manje srećnim ljudima ili ugroženim životinjama. Ova želja da se pomogne može čak dovesti do političkog aktivizma, iako ne nužno uličnih protesta. Skloniji ste da želite da delite kroz saosećanje, empatiju i slično.

Vaš ljubavni život će imati koristi od vaše povećane nežnosti. Ovaj tranzit nije naročiti pokazatelj upornog seksa, već pre nežnog dodira i maženja. Povezivanje sa saputnikom na duhovnom nivou je kritičnije, iako bi tantrički seks sada bio najprijatniji.

Drugi načini da maksimalno iskoristite ovaj tranzit su gledanje filmova, zabava posetilaca, poseta prijateljima koji se ne osećaju najbolje i ulepšavanje okoline. Najbolje je sve što ne zahteva visok stepen fizičkog napora. Još bolje, nešto što je opuštajuće, lepo, zabavno ili magično.

Image by senivpetro on Freepik

Slavne ličnosti sa aspektom trigona Venere i Neptuna u natalu:

Prince Albert Victor 0°03′, Gilles Villeneuve 0°05′, Hans Clemens 0°08′, Larry Christiansen 0°10′, Ariana Grande 0°18′, Sasha Grey 0°19′, Thomas Savage 0°19′, Billy Tipton 0°21′, Ernie Dingo 0°21′, Eric Burdon 0°25′, Jennifer Gibbons 0°26′, June Gibbons 0°27′, Piero di Cosimo 0°27′, Josemaría Escrivá 0°28′, Hans Christian Andersen 0°37′, Abraham Lincoln 0°46′, Louis XII 0°48′, Guillaume Apollinaire 0°50′, Novak Djokovic 0°59′, Burt Reynolds 1°10′, Upton Sinclair 1°13′, Charles Darwin 1°18′, John Daly 1°21′, Mitt Romney 1°23′, Queen Victoria 1°24′, Angelica Raven 1°27′, Dennis Hopper 1°32′, Miles Davis 1°32′, Yasmin Aga Khan 1°44′, Larry King 1°45′, Salman Rushdie 1°59′.