Venera u trigonu sa Marsom, od srede do sledećeg utorka, povećava vašu želju za socijalnim kontaktom i uživanjem. Ovo je odličan period za zabavu. Povećan osećaj lične lepote i harizma doprinose popularnosti u društvenim prilikama. Aspekt je ezgaktan 9. januara.

Venera u trigonu sa Marsom u natalnom horoskopu daje strast prema životu i društvenoj popularnosti. Uravnotežena priroda vam omogućava da uživate u životu u potpunosti, a da ne crpite energiju drugih.

Ljudi uživaju da budu u vašoj blizini jer volite da delite svoje pravo ja. Ne postoje misterije ili skrivene namere zbog kojih bi drugi trebalo da brinu. U bilo kojoj situaciji prija vam da budete ono što jeste i nećete imati problema da steknete prave prijatelje.

Bez posebnog truda zabavljate ljude jednostavno zbog vaše razigrane i mladalačke prirode. Možda imate mnogo prijatelja, ali u intimnijim odnosima ćete najverovatnije preferirati dugoročno partnerstvo gde je lojalnost važna.

Kada odrastete možete imati mnogo ljubavnika, ali posvećenost će vam pružiti najviše zadovoljstva i užitka u životu.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Iako ste veoma strastveni i harizmatični, otvoreno seksualna priroda Marsa ovde nije toliko jaka kao u drugim aspektima Venere i Marsa. Harmonična priroda trigona omogućava mekšu prirodu Venere da se pokaže snažnije nego u srodnim aspektima.

Venera i aspekt trigona imaju afinitet jedni za druge. Dakle, iako ste možda seksi osoba, manja je verovatnoća da ćete se razmetati ovim kvalitetom i više ćete biti skloni pokazivanju ljubavi i naklonosti i uvažavanju lepote.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

S druge strane, ovaj aspekt više naglašava vaše kreativne talente nego drugi aspekti Venere i Marsa. Možete pokazati svoju kreativnost u svim oblastima života, od animirane lične prirode do hobija i karijere. Umetnost, drama i muzika nisu jedine profesije kojima se vaša kreativnost može izraziti.

Venera u trigonu sa Marsom u tranzitu

Venera u trigonu sa Marsom u tranzitu povećava vašu želju za socijalnim kontaktom i uživanjem. Ovo je jedan od boljih tranzita za zabavu, jer vaša mekša strana ljubavi izbalansira vašu sirovu seksualnu želju. Tako možete biti direktni, a da ne budete suviše navalentni. Iskreno ćete biti zainteresovani za prijateljstvo, ne samo za seks, već i za druženje.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Povećana lična lepota i harizma povećavaju popularnost u društvenim situacijama i šanse za pronalaženje savršenog partnera.

Postojeće ljubavne veze takođe treba da procvetaju i ovo je idealno vreme za raspravu o bilo kojim dugotrajnim tenzijama u vezi.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Vaša kreativnost biće podstaknuta i ovo je dobro vreme za pokretanje kreativnih projekata ili bilo čega drugog što vas zanima. Idealni su kreativni projekti koji kombinuju lepotu sa akcijom, kao što je preuređenje enterijera, skulptura, ples ili slikanje.

Stvaranje nečeg lepog pružiće vam puno uživanja i zadovoljstva. Favorizovani su odlazak na zabave, zabavne parkove ili zabavu kod kuće.

Poznati sa aspektom trigona Marsa i Venere u natalnom horoskopu

José Mourinho 0°14′, James Earl Jones 0°18′, Arthur Ashe 0°26′, Frederick M Alexander 0°28′, Alfred Jarry 0°46′, J. Paul Getty 0°55′, Wolfgang Mozart 1°00′, Mick Jagger 1°21′, Victoria Sackville-West 1°21′, Natasha Richardson 1°33′, Elon Musk 1°50′, William Lilly 2°39′, Pierre Cardin 2°40′, Jayne Mansfield 2°41′, Greta Garbo 2°57′.