Venera u sekstilu sa Saturnom u natalu vas čini zavisnim od druženja za vaše opšte dobro.

Možete preživeti sami i možda više volite da imate samo mali broj prijatelja, ali odnos ka ljubavi je ono čemu stremite. Veoma ste odani i pouzdani u vezama i na ovaj način pokazujete svoju ljubav i naklonost. Manje ste skloni da svoje naklonosti pokazujete javno ili spontano.

Možda imate tendenciju ka samoodricanju ili samopožrtvovanju, ali samo za dugoročno dobro veze. Važno je da ne dozvolite da ova potreba za stabilnošću i sigurnošću bude iznad vašeg ideala istinske ljubavi.

Pročitajte i ovo: Venera u Ribama – Alisa u zemlji čuda

Ako je neko nelojalan, nikada ne biste mogli da budete srećni i vaše samopoštovanje bi patilo. Može vam biti teško da raskinete sa partnerom, ali tada imate i zdrav razum i praktičan stav.

Veći deo svog učenja radite u bliskim odnosima i možda ćete otkriti da vi i vaš partner imate odnos nastavnika i učenika ili da postoji značajna razlika u godinama.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Vaša samodisciplina se odnosi i na vaše finansije i trebalo bi da budete dobar štediša i investitor. Odgovarala bi vam karijera na poslovnom polju, ali i u bilo čemu što kombinuje lepotu i kreativnost sa detaljima i redom.

Venera sekstil Saturn u tranzitu

Venera sekstil Saturn u tranzitu povećava vašu potrebu za druženjem.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Želite da se osećate voljeno i cenjeno, ali to mora da bude ozbiljna i istinska ljubav. Sa postojećim partnerom ćete tražiti sigurnost ili veću posvećenost, ali ćete takođe biti pažljivi u pogledu njihovog usrećivanja i zadovoljstva.

Moguće su nove veze, ali vas neće zanimati veze za jednu noć. Veća je verovatnoća da ćete privući ozbiljne tipove ili one koji su takođe zainteresovani za dugoročnu posvećenost. Često su mogući odnosi tipa nastavnik-učenik ili mogu postojati značajne razlike u godinama.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Iako je ljubav važna, zauzećete praktičan i zdrav razum. Ovo se posebno odnosi na rešavanje nedavnih poteškoća. Rešenja se mogu naći i trebalo bi da postoji međusobno razumevanje i priznavanje kada veza bude krenula svojim tokom.

Ovaj tranzit favorizuje poslovanje. Poželjna su ulaganja u akcije, nekretnine ili umetnička dela.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Ovo bi bilo dobro vreme za pokretanje plana štednje, ali i za otplatu duga. Vaši kreativni talenti mogu se koristiti u bilo čemu što zahteva detalje i organizaciju.

Photo by Alvin Mahmudov on Unsplash

Poznati sa sekstilom Venere i Saturna u natalu

Steve Jobs 0°01′, Eric Stanton 0°02′, Bill Cosby 0°03′, Edmund White 0°14′, Tammy Wynette 0°27′, Marie Dressler 0°35′, Wayne Gretzky 0°40′, Paul Newman 0°42′, Grace Kelly 0°45′, Agatha Christie 0°45′, Walter H. Diamond 0°54′, Anne Murray 0°57′, Bruce Springsteen 1°13′, Gary Hart 1°13′, Sigmund Freud 1°21′, Colette 1°26′, Paul Cézanne 1°38′, Ronald Reagan 2°50′.