Venera u sekstilu sa Jupiterom u natalu čini vas toplom, velikodušnom i osobom punom ljubavi.

Ovo je jedan od najboljih aspekata jer donosi popularnost, sreću i istinsku ljubav. Dobar izgled jedan je od mnogih vaših blagoslova, ali takođe ste i iznutra prijatni.

Uprkos onome što možda čitate negde drugde, strastveni ste prema tome da budete najbolji što možete i da najbolje iskoristite svoje darove i talente, a sigurno niste lenji.

Veze su vam najvažnije zbog potrebe za druženjem i romantikom. Možda ćete uživati u flertu, ali takođe možete da budete tajni u svom ljubavnom životu.

Brak vam je možda važan i očekivali biste istu odanost kakvu i dajete.

Iako ovaj aspekt sugeriše nežnost, naklonost i brigu, vi ste takođe izuzetno strastveni i senzualni, ponekad i čak razvratni.

Budući da ste tako veseli i šarmantni, vaš društveni život će takođe da bude važan deo vašeg života. Vaš pozitivan, širok i optimističan pogled na život uzdiže druge ljude.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Zabavno vam biti u vašoj blizini i trebalo bi da uživate u popularnosti, čak je i slava moguća s ovim aspektom. Sigurno biste uživali u pripadajućem bogatstvu i luksuzu. Čak i ako živite skromno, vaš osećaj za estetiku i ljubav prema lepom ispoljiće se u vašem izgledu i vašem domu.

Takođe, znate da oprostite i da budete vrlo velikodušni, pa bi vas dobrotvorni rad privukao. Volite da uživate u kulturnim sadržajima i voleli biste da putujete na egzotična mesta.

Postoji i dublja strana vaše naizgled zabavne prirode, koja se zanima za obrazovanje, filozofiju, psihologiju (što se posebno odnosi na veze), književnost ili pravo.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Trebalo bi da imate dobar osećaj za ritam, sa talentom za muziku i glumu. Sva umetnička i kreativna polja pružila bi vam dobru karijeru.

Da se primetiti mnogo pevača na listi poznatih ljudi sa ovim aspektom dole navedenim.

Jedini nedostaci koji su primetni u ovom aspektu bili bi povezani sa preteranom popustljivošću. Ovo može uticati na ishranu, posebno sa šećerom, ali problemi mogu nastati i sa zavisnostima koje mogu izmaći kontroli i biti samouništavajuće.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Volite da se zabavljate, ali možda će biti potrebno da pokažete određenu uzdržanost ili umerenost tokom manje prijatnih perioda u vašem životu.

Generalno, međutim, vaš život treba da bude uravnotežen i srećan, baš kao i vaša ličnost.

Venera sekstil Jupiter u tranzitu

Aspekt sekstila Jupitera i Venere u tranzitu je odličan za zabave i vođenje ljubavi. Trebalo bi da se osećate toplo i srećno iznutra i želećete da podelite prijatna osećanja sa bliskim osobama.

Ovaj tranzit je pokazatelj sreće i možda ćete dobiti poklone, novac ili komplimente. Bićete takođe velikodušni i nimalo pohlepni.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Druženje je naglašeno ovim aspektom zbog vaše povećane popularnosti, harizme i šarma.

Najverovatnije ćete izgledati i osećati se najbolje što možete pod ovim aspektom.

Seks je sjajan način da sada podelite svoje naklonosti sa partnerom i postaćete privlačniji nego obično suprotnom ili zainteresovanom polu.

Ovo je sjajno vreme za zabavu ako ste slobodni. Lako sticanje prijatelja i novostečeni prijatelji biće istinski i uzajamno ćete biti jedni drugima korisni.

Ovaj aspekt favorizuje odlaske na putovanja, posebno putovanja na velike daljine. Naučili biste mnogo o drugim kulturama i proširili svoj pogled na život.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Favorizuju se i finansijske investicije, ali sreća i rast će se primeniti i na visoko obrazovanje i zakon. Sve vaše interakcije i odnosi treba da budu kooperativni i zadovoljavajući.

Jedino na šta bi trebalo paziti pod ovim uticajem bila bi tendencija ka višku, posebno kod slatke hrane i supstanci koje izazivaju zavisnost.

Poznati sa aspektom sekstila Venere i Jupitera u natalu

Jacques Leroy de Saint-Arnaud 0°01′, Marty Robbins 0°02′, Johannes Kepler 0°03′, Edith Piaf 0°05′, Queen Anne of Great Britain 0°17′, Van Morrison 0°38′, Ian McShane 0°42′, Larry Christiansen 0°43′, Edwin Hubble 0°59′, George Eliot 1°02′, Angela Rippon 1°03′, Jack Marshall 1°03′, Kim Wilson 1°03′, George Michael 1°14′, Stephen Sondheim 1°29′, Winston Churchill 1°32′, Richard Nixon 1°48′, Marilyn Monroe 1°55′, Sara Aldrete 2°40′.