Venera nasuprot Uranu u natalnom horoskopu osobe daje neobičan ljubavni život.

Potrebno vam je mnogo stimulacije i uzbuđenja u odnosima, ali se takođe morate osećati dovoljno slobodno da budete svoji.

Ovo očigledno može stvoriti probleme sa posvećenošću. Možda ste čak i tokom odrastanja otkrili da je za dugotrajna prijateljstva potrebno mnogo truda da biste ih nastavili. Bilo bi lakše uspostaviti trajno prijateljstvo sa nekim kome je takođe potrebna prilična količina lične slobode.

Background photo created by senivpetro - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ako ipak želite trajne i stabilne ljubavne veze, to je i dalje moguće. Dve opcije su za vas otvorene: da pronađete nekog totalno nesposobnog da vas stimuliše, ili da pronađete drugog slobodnog duha spremnog na predanost.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Šta god poželite u smislu ljubavi, možete očekivati mnogo nestabilnosti ili uzbuđenja. Što više podstičete promenu i uzbuđenje u vezi, manje su šanse da neki uznemirujući spoljni događaj dovede do haosa.

Vaša potreba za stimulacijom i uzbuđenjem u ljubavi može pronaći druge sigurne utičnice.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Mogli biste eksperimentisati sa svojom seksualnošću, posebno ako smatrate da su heteroseksualne veze ograničavajuće.

Zatim, postoje beskrajne mogućnosti za uzbuđenje i stimulaciju u spavaćoj sobi kako biste bili zainteresovani i produžili život odnosima.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Drugo, možda ćete morati da pokažete konzervativniji pristup kada su u pitanju vaše finansije. Moguće je da se vaš bankovni saldo brzo menja.

Ušteda ili održavanje nekog rutinskog budžeta bit će važno kako biste smanjili rizik od neočekivanih događaja koji će vas zadužiti.

Birthday photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Venera nasuprot Urana u tranzitu

Venera nasuprot Urana u tranzitu obično signalizira promenu u vašem ljubavnom životu.

Ako već imate partnera, neočekivani događaj može izazvati veliku uznemirujuću napetost. Moguće je da je vaša potreba za promenom ili uzbuđenjem u spavaćoj sobi odbijena. Čak i flert može dovesti do drame u vezi.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

Zdrava veza bi izdržala takve prestupe i trajna razdvojenost je malo verovatna. Afera u ovom trenutku bi verovatnije dovela do brzog razdvajanja.

Ako je osoba sama, postoji mnogo opcija.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Ako biste se zabavljali, nova romansa bi sada bila uzbudljiva. Najverovatnije je, međutim, da bi se to pokazalo kao kratkotrajna veza.

Ali ako ste neortodoksni tip i potrebna vam je sloboda, novi odnos sa sličnom osobom mogao bi čak dovesti do braka.

Kako Uran vlada internetom, svoju potrebu za promenom mogli biste ispuniti putem upoznavanja putem interneta ili drugih stvari.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Bez obzira na vašu situaciju, ako ljubav nije opcija, onda se promena i uzbuđenje mogu pojaviti u drugom području života.

Moguće su finansijske prepreke, ali sa novcem treba biti posebno oprezan. Postoji tendencija da se rizikuje sve na sumnjivim šemama ili da se sve prokocka. Stimulaciju biste lako mogli pronaći na neki drugi način, poput igre na sreću ili drugog oblika zabave.

Woman photo created by wayhomestudio - www.freepik.comWoman photo created by wayhomestudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Poznati sa ovim aspektom u natalu

Ellen DeGeneres 0°00′, Jack London 0°16′, Billy Connolly 0°29′, Bobby Brown 0°34′, Nick Enright 1°06′, Billy Bragg 1°14′, Queen Maud of Norway 1°26′, Gertrude Stein 1°29′, Jimmy Page 1°44′, Ivan Lendl 2°02′, Princess Margaret 2°03′, Megan Fox 2°06′, Sean Connery 2°10′, Jonathan Cainer 2°27′, Steve Jobs 2°57′.