Venera nasuprot natalnom Marsu stvara intenzivan emocionalni život koji rezultira podjednako intenzivnim vezama.

Kad volite nekoga, izražavate svoja snažna osećanja duboko strasnim i ponekad dramatičnim pokazivanjem naklonosti. Iako je to normalno za vas i znak je koliko volite nekoga, druga osoba može pomisliti da nastupate prejako i može da se osećati ugroženo.

Najprikladniji ste za partnera koji je živahan i ne previše pokoran, nekoga ko odgovara vašim intenzivnim strastima. Čak i sa takvim partnerom, verovatno ćete i dalje doživeti burnu vezu.

Pozitivna strana je da se smirujete jednako brzo kao što ispuštate par una uši.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Direktan način na koji pokazujete svoje naklonosti može se pretvoriti u prednost jer ulažete toliko intenziteta u nadoknađivanje koliko i za eskalaciju bilo kakvih sitnih iritacija.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Ovo je vrlo jak fizički planetarni aspekt, a vašoj visokoj energiji su potrebni i drugi oblici oslobađanja osim seksa.

Intenzivan unutrašnji sukob između ljubavi i mržnje može rezultirati izrazitim kreativnim stilom izraženim u sportu, zabavi, umetnosti, muzici ili plesu.

Pročitajte i ovo: VENERA U VAGI, pravi romantik u srcu

Dinamična telesnost ovog aspekta može se čak manifestovati kao prepoznatljive ili preuveličane crte lica ili izražene muskulature tela.

Venera nasuprot Marsa u tranzitu

Venera nasuprot Marsa u tranzitu povećava seksualnu napetost i fizičke želje, ali i seksualnu napetost.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U ŠKORPIJI 15. novembra 2020. – Moralni uspeh

Ako ste angažovani u zdravoj vezi, napetost se može osloboditi pojačanom stimulacijom i uživanjem. Ionako napeta veza, temperament bi mogao da prekipi zbog sebičnosti ili lutajućih očiju.

Čak i ako ste slobodni, vašu povećanu seksualnu želju i dalje treba držati pod kontrolom zbog tendencije da vas privuče neko s kim zapravo niste kompatibilni.

Žene ili potčinjeni muškarci treba da budu posebno oprezni i izbegavaju da postanu plen previše agresivnih tipova.

Pročitajte i ovo: Tranzitna Venera u Vagi, od 27.10. do 21.11. – Spaljeni mostovi

Pozitivniji način za oslobađanje od nakupljane napetosti i frustracije je putem intenzivnih fizičkih vežbi ili kreativnih veština, kao što su ples ili skulptura.

Snažan takmičarski duh može dovesti do pobeda u sportu i poslu, sve dok se sećate da ste prijateljski raspoloženi prema saigračima.