Venera kvadrat Uran natalni daje zanimljiv ljubavni život.

Pitanja koja uključuju posvećenost u bliskim odnosima mogu proisteći iz snažne potrebe za ličnom nezavisnošću. Niste vezani tradicionalnim društvenim ili moralnim standardima koji se primenjuju na brak i intimne odnose.

Ne samo da ova potreba za slobodom već i potreba za stimulacijom i uzbuđenjem može izazvati nestabilnost u vašim odnosima. Stimulacija i uzbuđenje idu ruku pod ruku sa promenom, glavnom ključnom reči Urana. Prema rečima američkog romanopisca Tonija Morisona: ’’Da bih bio što slobodniji, u svojoj mašti, ne mogu da zauzimam pozicije koje su zatvorene.’’

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Iako govori o njenom odnosu prema feminizmu, ova potreba za slobodom uglavnom utiče na ljubavne odnose, ali se odnosi i na vaše vrednosti i uverenja. Venera vlada ljubavlju, novcem i time kako sebe ocenjujete ili cenite. Da biste održali zdravu sliku o sebi ili zaista voleli sebe, morate izraziti Uranovu spontanu, električnu prirodu.

Pročitajte i ovo: Žene koje previše vole


Pročitajte i ovo: Zašto previše volimo?

U početku ćete možda pokušati da se uklopite ili ispunite očekivanja porodice i prijatelja. Međutim, dosadni prijatelji ili dosadan ljubavnik bi pokvarili vaš stil. Ne volite da ste vezani ili da vas guši ljubav. Izdržati takav odnos bi bio rezultat ili uzrokovao lošu sliku o sebi. Reagovali biste na ovo tako što biste se posvađali ili uradili nešto neočekivano, kao što je pakovanje svojih stvari i izlazak kroz vrata.

Sad couple photo created by Drazen Zigic - www.freepik.com
Foto by Drazen Zigic – www.freepik.com

Međutim, postoji kompromis između samačkog života i nesrećne veze. Iako ne želite da privučete nelojalne ili preterano ekscentrične partnere, možete pronaći nekoga ko je otvorenog uma, neortodoksan ili uzbudljiv poput vas.

Pročitajte i ovo: Kakav tip muškarca privlači žene koje previše vole?

Idealna veza je ona u kojoj oba partnera mogu da izraze svoju jedinstvenost i uživaju u slobodi. Eksperimentisanje u spavaćoj sobi bi pružilo dodatnu stimulaciju potrebnu da ostanete zadovoljni i na duži rok. Testiranje i dovođenje u pitanje pravila seksualnosti i dinamike odnosa takođe bi pružilo uzbuđenje koje želite.

Pročitajte i ovo: Kako da žene koje previše vole skrenu fokus sa Njega na sebe?

Ovaj aspekt može označiti popularnost, jedinstvenu ili zadivljujuću lepotu, lični šarm i veliku maštu i kreativnost. Baš kao što veze mogu početi i završiti u trenu, možda ćete doživeti neke dramatične uspone i padove sa svojim finansijama. Impulsivnost vas čini zabavnim da se bude u vašoj u blizini, ali može da pokvari vaš ljubavni život i ušteđevinu.

Honeymoon photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
foto by Kireyonok_Yuliya – www.freepik.com

Kvadrat Venere i Urana u tranzitu

Venera u kvadratu sa Uranom u tranzitu može da izazove nestabilnost ljubavnih odnosa kroz neočekivane porive ili događaje. Povećana potreba za slobodom i uzbuđenjem može testirati vaše strpljenje sa voljenom osobom ili dovesti do očijukanja u okruženju, to jest, potrage za bar flertom ako ne preljubničkom aferom. Ako ste se osećali ugušeno, ograničeno ili vam je dosadno u vezi u kojoj ste, onda biste mogli da odjednom prasnete ili kroz neko drugo destruktivno ponašanje.

Pročitajte i ovo: Ženomrzac, najromantičniji muškarac na svetu


Pročitajte i ovo: Zašto ženomrzac potajno ili otvoreno mrzi žene?

Zdrava veza neće se suočiti sa velikom dramom, posebno sa partnerom otvorenog uma. Eksperimentisanje u spavaćoj sobi bi zadovoljilo vašu potrebu za povećanom stimulacijom. Što je vaš partner zahtevniji ili konzervativniji, veća je verovatnoća da ćete izazvati probleme ili imati aferu.

Couple sleeping photo created by senivpetro - www.freepik.com
Foto by senivpetro – www.freepik.com

Ako pokušate da se oduprete nagonu za promenom i uzbuđenjem i zatvorite ovu spontanu energiju, onda je verovatno da će vaš partner tu energiju izraziti kroz neku neočekivanu i iznenadnu akciju. Zabava, provod i noviteti biće dovoljni ako niste hrabar tip.

Pročitajte i ovo: Kako se ponašaju ovisnici o ljubavi, romantici i vezama?

Samce mogu privući uzbudljivi ili ekscentrični ljudi. Oni koji izgledaju opasno, drugačije ili su iz drugačijeg kulturnog ili etničkog porekla. Nova romansa je moguća, ali bi to verovatnije bila kratka veza osim ako drugi dugoročni tranziti ne ukazuju drugačije.

Pročitajte i ovo: Koje greške u ljubavi žene najčešće prave? I zašto?!

Morate biti oprezni prilikom kupovine, jer je veća verovatnoća da ćete impulsivno kupovati i potrošiti previše na nepotrebne stvari.