Venera u konjunkciji sa Uranom u natalnom stimuliše vaš društveni i ljubavni život, ali je prilično varijabilna.

Mnogo će zavisiti od povezanih planetarnih aspekata ili fiksne zvezdne konjunkcije. Pod povoljnim uticajem, konjunkcija Venera Uran može doneti uzbudljive romanse sa dovoljno lične slobode za uživanje u glamuroznom društvenom životu.

Međutim, gomila kvadrata ili suprotnosti ovom poravnanju može dovesti do nestabilnosti u vašem ljubavnom životu i iznenadnih finansijskih gubitaka.

Pročitajte i ovo: Venera u Biku, senzualnost i zadovoljstvo kroz sva čula

Šta god da je slučaj, otvorenost i fleksibilnost su ključ za izvlačenje najboljeg u ovom aspektu. Promena je uvek veliki deo vašeg života, posebno sa ljubavlju i novcem. Važno je da je ovo usko povezano sa vašim odnosom prema sebi ili sa vašim nivoom ljubavi prema sebi.

Couple home photo created by DCStudio - www.freepik.com
foto by DCStudio – www.freepik.com

Trebalo bi da imate akutne instinkte u ovim oblastima života kako biste mogli dobro da predvidite promene, posebno sa iskustvom kako starite. Ovo bi se moglo manifestovati kao korak ispred u modnim ili društvenim trendovima.

Pročitajte i ovo: Tranzitna Venera u Biku u aspektima prema vašim natalnim planetama

U suprotnom, verovatno ćete se na neki način izdvojiti iz gomile ili se ponovo promeniti kada vas svi sustignu.

U redu je da se zaljubite na prvi pogled i da se po svom osećaju bavite ljubavnim i finansijskim pitanjima. Međutim, uvek budite spremni da se prilagodite promenljivim okolnostima. Ovo je najvažnije kada osećate da su vaša individualnost i sloboda ugroženi.

Pročitajte i ovo: VENERA u BIKU – izvor bogatstva leži u osećanju radosti, zadovoljstva i čulne ispunjenosti

Ako želite dugoročnu posvećenost u ljubavi, verovatno će vam biti bolje da pronađete partnera koji takođe ceni svoju ličnu slobodu. I kao i vi, oni mogu imati nešto neobično u vezi sa njima, kao što je poreklo iz drugačijeg kulturnog ili etničkog porekla.

Couple talking photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto by gpointstudio – www.freepik.com

Upoznavanje na Internetu vam može odgovarati i može biti uključena neka udaljenost koja zahteva putovanje avionom. Ili možda vaš društveni i ljubavni život može biti stimulisan avionskim putovanjem.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Drugi načini da održi uzbuđenje u vezi mogu biti iznenađenja i visok stepen uvrnutosti tokom akrobatske gimnastike u goloj spavaćoj sobi.

Ovaj aspekt je poznat po tome što proizvodi stepen genija u smislu kreativnog talenta. Čime god da se bavite kao hobijem ili profesionalno, razvićete svoj jedinstveni stil i biće vam potrebna određena količina kreativne slobode ako radite u većim grupama.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Dok neki mogu biti šokirani vašim kreativnim izrazom, na dubljem nivou vaš cilj je da razotkrijete ili prosvetlite kroz svoju progresivnu i futurističku viziju.

Lovers photo created by freepik - www.freepik.com
Foto by freepik – www.freepik.com

Tranzit Venere u konjukciji sa Uranom

Tranzit Venere u konjunkciji sa Uranom donosi promenu i uzbuđenje uz ljubav ili novac ili oboje. Vaša povećana potreba za stimulacijom može dovesti do iznenadnih promena, ili možete biti podložni neočekivanim promenama oko sebe.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Ako su stvari sa partnerom postale stagnirajuće i rutinske, veća je verovatnoća da ćete se pobuniti ili učiniti nešto da dovedete vezu u opasnost. Ako ovo ne proizvede željeni rezultat, odnosno više pažnje i zabave, onda to možete nazvati raskidom.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Samo zapamtite da je ovaj nagon za uzbuđenjem prolazna stvar. Zdrava stimulacija se može naći u zabavnim parkovima ili uz seksualne igračke.

Ako ste slobodni, onda imate povećane šanse za bodovanje, a internet upoznavanje odgovara ovom aspektu.

Young couple photo created by haritanita - www.freepik.com
Foto by haritanita – www.freepik.com

Iako ćete možda uživati u povećanoj pažnji i uzbuđenju, nova romansa započeta pod ovim uticajem verovatno će vrlo brzo prestati. Izuzetak od ovoga bi bili kontradiktorni, dugoročni tranziti ili faze Meseca.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Uzbuđenja se takođe mogu pronaći kroz ulaganje i možete se pridržavati svojih instinkta kada investirate ili kupujete. Dobar trenutak za impulsivnu kupovinu modnih komada, kozmetike i nakita.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Ne zaboravite da potrošite u okviru svog budžeta jer su finansijski gubici jednako verovatni kao i neočekivani finansijski prihodi.

Sada je lako iskoristiti vaš kreativni talenat i možete razviti svoj jedinstveni stil. Iznenađenja takođe mogu doći u obliku pozivnica, poklona, komplimenata ili radoznalih i neobičnih ponuda.

Husband photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto by cookie_studio – www.freepik.com

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Poznati sa ovim aspektom u natalu

Anita Bryant 0°02′, Elizabeth Taylor 0°06′, Rose McGowan 0°13′, Louis Ducruet 0°14′, Eric Burdon 0°17′, Jay Rockefeller 0°17′, Johnny Cash 0°30′, Anthony Burgess 0°34′, Alan Shearer 0°41′, Ray Larsen 0°47′, Tim Burton 0°47′, Nancy Pelosi 0°58′, Paul Claudel 1°06′, Romana Acosta Bañuelos 1°14′, Tom Chambers 1°16′, Nancy Pelosi 1°21′, Athanasius Kircher 1°25′, Holly Madison 1°27′, Elizabeth Prentis 1°28′, Glenda Jackson 1°33′, Francisco Franco 1°40′, Louis Pasteur 1°45′.