Venera u konjunkciji sa Plutonom stvara intenzivnu ljubavnu prirodu.

Kako treba da volite, manifestuje se, bilo na pozitivan ili negativan način, u velikoj meri zavisi od drugih aspekata i fiksnih zvezda u vašem natalu. Varijabilnost u iskazivanju ljubavi u ovoj vezi u velikoj meri je posledica toga kako volite sebe.

U svakom slučaju, veze su ozbiljna stvar u vašem životu i vitalne za vaše blagostanje. Bilo bi vam lakše od mnogih da privučete partnera zbog vašeg snažnog nivoa privlačnosti, kako emocionalnog, tako i seksualnog. Trenutna privlačnost, karmične veze i padanje u nesvest mogu se odnositi na vas ili vaše ljubavnike. Ne treba vam mnogo vremena da se duboko zaljubite i stvorite moćnu i strastvenu vezu.

Ako drugi faktori u  vašem natalu ukazuju na nisko samopoštovanje ili negativna raspoloženja, onda Venera u konjunkciji sa Plutonom može dovesti do nedostatka ljubavi prema sebi i destruktivnih odnosa. Možete postati žrtva izdaje ili zlostavljanja, prolazeći kroz mnogo bola svaki put kad vas pogodi ovaj aspekt. A ovo može biti ponavljajući ciklus koji vas spiralno spušta u očaj.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Ljubomora, posesivnost, manipulacija, pa čak i zločin mogu rezultirati sramoćenjem i lošom reputacijom. Negativna manifestacija takođe može rezultirati samo-zlostavljanjem drogom ili drugim oblicima samopovređivanja. Siromaštvo, sadomazohizam ili seksualno zlostavljanje i silovanje bili bi ekstremni primeri.

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gubim, onda gubim sve

Čak i kada se nalazite u dubinama Plutonovog carstva, uvek možete da se oslonite na moćnu sposobnost da nadiđete bol, a zatim transformišete svoj život. Možda sudbina vidi da zapadate u mrak i regenerišete se poput leptira iz čaure.

Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi

Uz pozitivno samopoštovanje i ljubav prema sebi dolaze i pozitivne manifestacije ove veze. Samopouzdanje, popularnost, bogatstvo i zdrave veze rezultat su pozitivne transformacije ili blagoslova drugih korisnih aspekata i fiksnih zvezda. Tada ćete uživati u intenzitetu ljubavi i naklonosti partnera i dobrih prijatelja.

Pročitajte i ovo: Kojem tipu astrološkog ponašanja pripadate?

Eliminisanje negativnih asocijacija i ponašanja važno je za vaš razvoj. Više ćete voleti prijatelje i ljubavnike koji veze shvataju ozbiljno poput vas samih. Imajte na umu da vrlo malo ljudi voli tako duboko kao vi, ali to ne znači da vas ne vole onoliko koliko mogu.

Venera u konjunkciji sa Plutonom u tranzitu

Venera u konjunkciji sa Plutonom u tranzitu dramatično povećava vašu potrebu za ljubavlju i naklonošću. Želite da doživite druženje na dubljem, intenzivnijem nivou. To može dovesti do problema ako ste slobodni, ali ovaj tranzit takođe može da izbaci iz koloseka čak i zdravu vezu ako pogrešno odigrate karte koje imate u rukama.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Imate veliku moć da privučete prijatelje i ljubavnike. Možete imati magnetnu privlačnost koja privlači ljude na nivou podsvesti. Problemi će nastati ako svesno zloupotrebite povećanu vučnu snagu. U ovom slučaju, postojaće tendencija manipulisanja drugima podsticanjem krivice ili drugim subverzivnim taktikama.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

Druga ponašanja kojih se morate čuvati, ne samo kod vas, već i kod drugih, su posesivnost i ljubomora. Zaljubljenost je u redu i u to vreme se možete duboko zaljubiti. Ali vrebanje i špijuniranje nisu prihvatljivi, a ako je oženjen, afera u ovom trenutku imala bi najozbiljnije posledice.

Takođe, može postojati tendencija pada u ruke negativnim ili opasnim tipovima ljudi, poput kriminalaca i korisnika teških droga.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Ako ste u zdravoj i srećnoj vezi, onda ovaj tranzit može dovesti do intenzivnih seksualnih iskustava ako je druga polovina zainteresovana. To može uključivati određeni stepen sado-mazohizma ili bola.

Ako ste slobodni, trenutna privlačnost može dovesti do duboke i karmične veze. U oba slučaja, otvoreno davanje ljubavi i naklonosti bez ulova je ključ zadovoljstva.

Poznati koji u natalu imaju konjunkciju Venere i Plutona

Liberace 0°07′, William Butler Yeats 0°16′, Bruce McLaren 0°21′, Emile Durkheim 0°21′, Roy Castle 0°31′, Nancy Kerrigan 0°32′, Frida Kahlo 0°36′, Zac Efron 0°39′, Charles Dickens 0°46′, Alan Turing 0°54′, Wes Craven 0°56′, Walter de Mare 1°00′, Woody Paige 1°08′, Francis Galton 1°28′, Dr. Phil McGraw 1°38′, Julia Gillard 1°46′, Beyoncé 2°26′, Olivia Newton-John 2°35′, Oscar Pistorius 2°59′.