Možda imate tendenciju da budete pasivni i pokorni, ali ovo je sredstvo kojim postižete mir u svom životu. Diplomatija je vaša jaka strana i često ćete biti pozvani da rešite probleme među prijateljima.

Komunikacija je još jedna vaša jaka strana. Ovaj aspekt ne ukazuje naročito na bilo koje polje proučavanja ili temu rasprave. Važan je vaš stvarni stil komunikacije. Imate sposobnost da stvari komunicirate s ljubavlju. Ovome često pomaže melodičan, poetičan i opuštajući glas.

Ovaj talenat za komunikaciju znači da bi trebalo da budete mirni u društvenim situacijama, osim ako ova veza ne dobije izazovne aspekte prema Saturnu ili drugoj surovoj planeti u vašem natalu. Ljudi će vas smatrati rafiniranim, elegantnim i čak očaravajućim.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Hair photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Dobro cenite umetnost i kreativnost sa snažnim prepoznavanjem obrazaca. U školi ste verovatno bili vizuelni učenik, ali i strastveni čitalac. Slike možete videti rečima i reči na slikama.

Pročitajte i ovo: Kakav partner ti je potreban na osnovu tvog podznaka / ose ASC – DSC

Kako Merkur vlada trgovinom, a Venera novcem, mogli biste dobro poslovati i uživati u kupovini i prodaji. Ovo se slaže sa vašim talentom pregovarača.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

Druga područja interesovanja mogu biti novinarstvo, politika, umetnost, muzika ili sociologija. Međutim, kao što je ranije pomenuto, vaš skup veština vam omogućava da uspete u bilo kojoj profesiji.

Nature photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Venera u konjunkciji sa Merkurom u tranzitu

Merkur u vezi sa Venerom u tranzitu je pravo vreme da nekom kažete da ga volite.

U kontaktu ste sa onim što volite kod neke osobe i to možete lakše da izrazite nego u neko drugo vreme. Takođe, možete pokazati zahvalnost prema nekome poklonom ili nekim drugim iskazivanjem ljubavi.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Postoji isto tako šansa da biste mogli da budete osoba kojoj će neko da izjavi ljubav ili uvažavanje. Mogli biste dobiti kompliment, pismo, pozivnicu, poklon ili čak nešto novca.

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Bilo koje umetničke i kreativne veštine treba poboljšati i uživali biste u izradi nečega rukama ili glasom, poput poezije, muzike i zanata.

Woman photo created by pressfoto - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Trgovina i pregovaranje su favorizovani zbog vašeg uglađenog stila komunikacije i želje za jeftinom pogodbom. Možete da nađete mirno rešenje sporova i budete sigurni u potpisivanje ugovora.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Saturna prema ličnim planetama

Stvaranje novih prijatelja sada je moguće zbog povećane socijalne interakcije i vašeg očaravajućeg glasa.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Povoljan je trenutak da zatražite uslugu ili da nekoga pozovete na sastanak. Sama zabavljanja su takođe dobra ideja ili biste mogli obnoviti stara prijateljstva i poboljšati ona u nevolji.