Venera je egzaltirana u Ribama. Nesvesna. Sanjiva. Odlutala. Pomalo nestabilna kada ju emocije zanesu. Jupiter samo širi ono što dotakne. Širi snove. Vizije. Htenja. Ali i nerealne slike. Euforične emocije. Nadahnuća koja ponekad završe razočaranjima. Ovih dana živimo ljubavi koje to jesu i one koje nisu.

Neko ti priča najlepše bajke i tvoje je da otkriješ to. Nekome možda ti, u zanosu sebe, obećavaš ono što nikad neće biti ispunjeno. Možda sanjaš nekoga i neko sanja tebe.

Sanja Paraminski, astrološkinja

U danima poput ovih, kada telepatija povezuje nepovezivo. Kada granice više nisu jasne, ali nisu ni bitne. Kada bi odleteo negde… U daljinu. U nepoznato. Isceljuješ sebe. I živiš u nekom vakuumu. Oblaku. Okeanu.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – MISTERIOZNO NESHVAĆENA OSEĆANJA

Ispuštaš dušu na sve što jesi. I nisi. I što ćeš tek postati. Čvrsto veruješ da su neke stvari odbranjive. Možda ljubav. Tvoji bedemi samoće. Možda neka i neki Ti. Jer ostalo je ispleteno u neizgovorenim rečima toliko toga i sada, ovih dana, dobijaš želju da ispustiš sve iz sebe. Da tvoja ludila i htenja otplivaju gde već žele ići…

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – ZRELA LJUBAV, SVEPROŽIMAJUĆA I BEZGRANIČNA

Neizgovoreno utapaš u sebi. Sanjaš snove koji dozivaju javu. Primaš vesti, poruke, poglede… primaš i nečiju tišinu, a da možda ni ne znaš to.

Svaka emocija sada je utrostručena. Baš kao i svaka iluzija. I sve što može biti je i nadomak tebe i jedan veliki san. I možeš poželeti jer mnoge želje će biti ostvarene. I možeš iščekivati jer mnogo toga će doći. Naboj je to.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – Najbolje što imaš

Mnogo jači, snažniji i izgledniji od svih zamislivih reka. I možda ćeš se za koji dan samo probuditi i shvatiti da je san. A možda se nećeš probuditi jer taj isti san već živiš. Oprezno sa velikim rečima, ljubavima i obećanjima. Nije sve, baš uvek, onako kako ti se čini.

Neke priče nemaju kraj, neki kraj si Ti.