U utorak, 29. maja imamo povoljan aspekt između Venere u Raku, Jupitera u Škorpiji i Neptuna u Ribama (veliki, vodeni trigon), koji je aktivan sve do 4. juna.

Ovaj aspekt može doneti pozitivan pogled na ljubav i bliske odnose, posebno ako budemo uključili saosećajniju prirodu.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Trigon je povoljan i za dobre efekte od lečenja i terapija, ali i za umetničko izražavanje. Venera, Neptun i Jupiter u vodenim znakovima su poput mističnog  otkrovenja.

Ima onih koji ne veruju da mogu dobiti ono što žele bez napora, ali sa ovim aspektima i takva čuda su moguća. Njegova suština je „sreća kao poklon“, ali samo za one čije emocije i osećanja dostižu dubinu okeana. Ljubav treba biti predstavljena u velikom stilu i otmeno. Obratite pažnju, jer možda ćete biti mnogo privlačniji.

Ovo je povoljan trigon za umetničko izražavanje nekih verskih ili filozofskih ideja. Ovo je bogatstvo duše, bez obzira na materijalni uspeh. Učinite nešto da pojačate i povećate šarm. Postanite aktivniji u društvenim događanjima, a onda na takvim mestima može se pojaviti i neka osoba koja će privući vašu pažnju i interesovanje.

Uspeh dolazi kroz mekoću, lepotu i magnetizam u kontaktima. Međutim, ljubav traži i obilje, što znači kuću, kola, uspeh, lepu i otmenu osobu, dakle, prestiž!