Ušavši u vaše prirodno četvrto polje, Jupiter u Jarcu je spreman da vam da unutrašnji mir, ali ovaj poklon ne možete preuzeti ako ne budete išli korak po korak.

Pokušajte sami da rešite sve moguće dileme pre nego što poželite da vam neko drugi uredi život. Fokus u 2020. godini biće na privatnom životu, porodici, intimnom i bliskom okruženju.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Takođe, Jupiter u Jacu, u prirodnom četrvtom polju, nudi mogućnost rešavanja porodične egzistencije, nekretnine, preuređivanja privatnog prostora i selidbe.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Poruka Univerzuma za 2020. glasi: „Kuća se gradi od temelja!“

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Photo by Thomas Kelley on Unsplash

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Možda će simbolika tranzitnog Jupitera u vašem prirodnom horoskopu značiti i potragu za nekim zakopanim i skrivenim blagom. Tražite ga!

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

U centru će biti porodica. Šta god da vas povede u putovanje kroz daleku prošlost, koja je povezana sa korenima, poreklom i porodicom, možete doći do nekih otkrića koja menjaju način na koji vrednujete ova pitanja.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pored bavljenja prošlošću, neki pripadnici vašeg znaka biće zaokupljeni rešavanjem stambenog pitanja i krova nad glavom. Novac ili kredit za rešenje ovog pitanja. Možda ćete imati rešenje uz pomoć neke osobe iz privatnog okruženja sa kojom ste bliski.

Pročitajte i ovo: Nedeljni horoskop za period od 02. do 09. decembra 2019. godine

Photo by Brenda Godinez on Unsplash

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu sekstil Mars u Škorpiji, ljubavna priča sa đavolskim žarom

Neke Vage će baš 2020. pronaći svoje privatno ili porodično gnezdo. Drugi će razmišljati o proširenju postojećeg ili kupovini dodatnog prostora, pa i renoviranju, odnosno, pretvaranju starog u novo.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Unutrašnje sređivanje postaje prioritet, jer je potrebno doći do unutrašnje harmonije kako biste mogli dalje da pomerate brda. Moguća je finansijska pomoć od bliskog, starijeg člana porodice ili u najmanju ruku, dobri i mudri saveti, koji će vam pomoći da se krećete prema konkretnim rešenjima. Neki pripadnici vašeg znaka mogu da se fokusiraju i na proširenje porodice kroz potomstvo.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Možda će biti i onih koji će se suočavati sa poteškoćama i problemima u prilagođavanju nekim novim zahtevima iz porodičnog okruženja ili od strane autoriteta.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Photo by John Canelis on Unsplash

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu, ledena kraljica koja drži sve konce u svojim rukama

Biće dobrih prilika za porodična putovanja, ali i porodičnih okupljanja, posebno u nekim situacijama koje ističu tradiciju i odgovornost. Kontakti sa osobama iz najbližeg okruženja biće aktivniji. Izbegavajte bilo kakve ponude za brzo obogaćivanje, kako ne biste izgubili i ono što ste uložili.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca od 5. novembra 2019. godine – duhovno ili teško razdoblje?

Tranzitni Saturn i dalje pravi nepovoljan kvadrat, ali na one koji su rođeni u poslednjoj dekadi Vage. Ovaj uticaj može stvoriti probleme u kućnim i porodičnim okolnostima. Pitanja imovine, nekretnina, popravke, selidbe, mogu izazvati neslaganje u porodici i najbližem okruženju. Ali, ovo će zahtevati značajno psihološko preoblikovanje i promene u vašim pristupima prema navedenim pitanjima.

Pročitajte i ovo: VAGA – Hod po tankoj liniji između ljubaznosti i neiskrenosti

Može doći do komplikacija sa starijim članovima porodice i u odnosima sa roditeljima. Ali, za sve Vage, cele godine u igri su dodatne odgovornosti u vezi sa porodicom.

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna u Jarcu po kućama natalnog horoskopa od 19.12.2017. do 23.03.2020. godine

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Godina 2020. može doneti i promene na poslu. Ako imate siguran posao, prilike su da dobijete povišicu i dodatne prihode što će biti povezano i sa dodatnom odgovornošću. Ako je vaš posao nesiguran, može doći do promene, ali prvenstveno zbog mogućnosti sukoba sa nadređenima.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Uticaj tranzitnog Jupitera, Plutona, pa i Saturna kroz vaše prirodno četvrto polje možete koristiti za „unutrašnje prepravke“, ali i za preoblikovanje ciljeva koji se odnose na privatno i porodično okruženje. Ovde postavljate glavne temelje za budućnost i dalji rast.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Možda je došlo vreme i da savladate neke predrasude nasleđene od roditelja ili okruženja u kojem ste odrasli, tako da zastareli stavovi ne ograničavaju razumevanje onoga što zaista želite i ne ometaju vaše mogućnosti.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!