U 2019. godini nastavlja se nepovoljan aspekt Saturna u Jarcu, prema znaku Vage.

Saturn će i dalje donositi ograničavajući uticaj. Neće biti povoljna godina za pokretanje novih kompanija i poslovnih projekata, bez razmatranja obaveza koje su vam ostale iz prošlosti. Ne dozvolite da zbog toga imate osećaj krivice, koja se može raširiti i na ostala pitanja.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Tranzit Saturna može se manifestovati kroz optužbe od strane starijih ljudi i autoriteta, posebno iz porodičnog, privatnog i najbližeg okruženja, jer će se kretati kroz vašu prirodnu, četvrtu kuću.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Tokom 2019. bićete testirani kroz velike napore i bilo bi dobro da odbacite planove i projekte, koji nemaju praktičnu svrhu. Okolnosti i situacije, koje će često imati dozu kašnjenja ili odlaganja, teraće vas na konstantno promišljanje.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Iako možete osećati stimulaciju za rad i nove poslove, ipak ćete osećati blokadu energije, ali zbog toga da biste snagom pokušali da ispratite potreban napor.

Sa ovim tranzitom imaćete utisak kao da gubite slobodu delovanja u nekim najvažnijim situacijama. Ovo znači da ćete morati da prihvatite pravila koja će vam se nametati spolja. Ne bi trebalo rizikovati i donositi nagle ili ishitrene odluke.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Ovo će biti godina opreza, u kojoj je najbolje da preduzmete određene mere predostrožnosti. Okolnosti koje budu nastajale tokom 2019. nikako ne treba na silu uslovljavati, što posebno važi za Vage koje su rođenje u drugoj dekadi znaka.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Pluton, planeta neizbežnih i prislinih promena, i dalje će slati nepovoljan aspekt iz znaka Jarca. Ovo može da nagovesti velike i korenite promene životnog pravca. Možda će se javiti snažna želja da promeniti okolinu i okruženje, pa i posao. Ovaj uticaj se često oseti kao neka vrsta ispitivanja na svim nivoima.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Jedino rešenje je da se krene napred i da se prihvate promene.

Kada je emotivni i ljubavni život u pitanju, držite stopala čvrsto na zemlji!

Moraćete da poštujete određene standarde, ponekad malo previše restriktivne za vaš ukus, ali samo na takav način možete postići neke ciljeve.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Neki pripadnici vašeg znaka osećaće se usamljenije, što i neće biti prijatno za vas, jer ste vi, ipak, društvena osoba. Ovo može imati uticaj i na partnerske odnose.

Tranzitni Jupiter iz Strelca praviće povoljan aspekt na znak Vage, ali ne treba previše da se oslanjate na ovaj aspekt, jer se radi o slabom sekstilu.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

On će se kretati kroz vaše prirodno treće polje, pa ipak ne dozvolite da vas zaslepe velike ili nerazumne ideje, a onda da vas Saturn svojim kvadratom na neki način zaustavi, pa i kazni.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Ovaj tranzit Jupitera može biti povoljan za učenje, ali samo ako budete dali Saturnu ono što on traži, a to je napor i disciplina. Možete imate nova prijateljstva i kontakte, ali zbog Saturna budite oprezni i na zemlji.

Možda ćete sređivati dokumentaciju za inostranstvo ili ćete imati kontakte sa strancima i ljudima u inostranstvu, ali zbog Saturna neće ići baš kao „podmazano“ i nailazićete na određene prepreke.

Prema tome, sve što budete radili, neće ići lako i moraćete uložiti napor i disciplinu sa dovoljnom dozom odgovornosti i zrelosti, kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve.

Međutim, vi ste razuman znak, pa ne bi trebalo da vam bude teško da uključujete najviše razum, kako biste mogli da održite  ravnotežu u okruženju.

Zar vaša parola i nije da samo razum rešava probleme, koji mogu da zaljuljaju ravnotežu i harmoniju za kojom težite?!