Uranov kvadrat MC-a (vrha desete kuće ili Sredine neba, kako se još naziva) u natalu čini vas žestoko nezavisnim, ponekad na vašu sopstvenu štetu.

Buntovni pod uzdržanošću, bili su vam potrebni roditelji koji vas podržavaju da vam daju određenu količinu slobode dok vas nežno vode na način koji vam pomaže da izrazite svoje jedinstvene i možda egocentrične sklonosti.

Vaš rani porodični život je možda bio nestabilan. Možda su vam se roditelji razveli, vas je odgajao samohrani roditelj ili imate komplikovanu ili mešovitu porodicu.

Ako vam nije bilo dozvoljeno da se slobodno izrazite razumevanjem roditelja i nastavnika, verovatno ste se pobunili protiv autoriteta i tradicije. To bi drugi videli kao prkos, prezir, ometanje i u osnovi loše ponašanje.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

To što ste bili kažnjeni za buntovno ponašanje u mladosti kroz pritvor ili izolaciju možda vas nije previše uznemirilo jer možete da se nosite sami. Ali ako ne naučite da se izražavate na način koji ne ljuti one na vlasti, vaši izgledi za karijeru mogu patiti, ili još gore, mogli biste biti zatvoreni u zatvorskoj ćeliji, što je najgori ishod za takvu osobu koja voli slobodu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Dakle, velika lekcija sa Uranovim kvadratom Sredine neba je da izrazite sebe, svoju ličnost i svoja uverenja, a da ne povredite druge ili sebe. Što više i bolje naučite da prilagođavate svoje ponašanje i pravite kompromise, više ćete moći da napravite promene koje želite i da ubedite druge. Što je još važnije, bićete u mogućnosti da svoju genijalnost, kreativnost, progresivne ideje i izume delite sa svetom.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Nažalost, usput biste se mogli udaljiti od članova porodice, izgubiti prijatelje i steći neprijatelje. Ponekad se možete osećati kao da ste sasvim sami i da vas niko ne razume.

Možda ćete doživeti teškoće pokušavajući da započnete svoju karijeru, isprobate razne poslove kratkog trajanja ili se često krećete. Čak i kada postignete uspeh, možda ćete imati uspone i padove ili ćete morati da se prilagodite ili ponovo pokrenete svoju karijeru.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Kada dostignete tačku u svojoj karijeri ili pozivu da imate moć i autoritet, važno je da se setite kako je bilo kada ste bili mladi. Slušajte pozive drugih za promenu i učinite da se ljudi osećaju uključenima. Ne budite previše udaljeni, inače ćete se i sami suočiti sa pobunom.

’’Bože, daj mi spokojstva da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,

hrabrost da promenim stvari koje mogu,

i mudrost da znam razliku.’’

People photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto by svetlanasokolova – www.freepik.com

Uranov kvadrat vrha desete kuće u tranzitu

Tranzit Urana u kvadratu sredine neba može biti vreme neizvesnosti, nepredvidivosti i promena.

Na najličnijem nivou, možda ćete početi da preispitujete svoje mesto u svetu, šta želite za sebe i svoju porodicu i koji su vaši stvarni ciljevi. Ono što je važno, možda ćete shvatiti da vaš porodični život i karijera moraju biti u harmoniji, oni moraju podržavati vašu individualnost.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Trenutno želite slobodu izbora, ali okolnosti bi to mogle otežati. Promena ili poremećaj u vašoj karijeri mogu izazvati nesigurnost i uticati na vaše voljene.

A promene kod kuće mogu uticati na vaš radni život. To može dovesti do nemira i iritacije. Ako ste se u poslednje vreme osećali sputano ili ograničeno, ta osećanja mogu dovesti do besa i pobune.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

Ali ovo nije vreme za impulsivne radnje i iznenadne poteze koji menjaju život. Sada je najbolji način da se prilagodite promenama koje utiču na vaš život u kući i karijeru. Gledajte na njih kao na prilike koje će na kraju dovesti do veće stabilnosti i sigurnosti i omogućiti vam veću slobodu u budućnosti.

Pročitajte i ovo: MERKUR U KONJUNKCIJI SA URANOM, genijalne ideje i oštra intuicija

Slavne ličnosti koje imaju Uran kvadrat MC u natalu

Billy Ray Cyrus 0°00′, Oliver Baldwin 0°01′, Charles de Gaulle 0°06′, Louis XVI 0°07′, Arnold Schwarzenegger 0°07′, Chris Pratt 0°09′, Henry IV of France 0°11′, Jack Kerouac 0°11′, Billy Mitchell 0°14′, Daniel Chester French 0°17′, Lucile Ball 0°18′, Larry Flynt 0°19′, George III 0°21′, Diana Ross 0°29′, Jeremy Silman 0°50′, Billy Corgan 0°52′, Nigel Farage 0°57′, Buddy Rose 0°58′, Paul Claudel 1°15′, Martha Graham 1°15′, Steven Spielberg 1°16′, Kurt Cobain 1°27′, Phil Spector 1°34′, Hugh Hefner 1°35′, Angela Merkel 1°50′, Beck 1°56′, Allen Ginsberg 1°59′.