Đanluka Vaki, milioner iz Italije, postao je miljenik mnogih žena i glavna faca na internetu.

Verovatno je svojom pojavom izazvao i ona negativna osećanja kod drugih, jer ima Sunce i Mesec u Lavu u kvadratu sa Marsom u Škorpiji.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj aspekt ukazuje na sposobnost da izazove neprijateljske reakcije, ljubomoru, pa i mržnju, posebno u trenucima kada sija poput Lava i kada je u centru pažnje. Međutim, znajte, on i ima potrebu svojom pojavom i stavovima da provocira, a svi oni koji se nađu isprovocirani postaju za njega još veći izazov i motivacija.

Izgleda da ovde važi ono „pravilo“, što više i jače ga napadaju, on više raste i blista, jača ego i samopouzdanje, jer je rođen sa Suncem, Mesecom i Jupiterom, u konjunkciji u Lavu, koji su u kvadratu sa Marsom u Škorpiji.

Nemamo vreme rođenja i možemo da se oslonimo samo na njegove planete u znakovima i aspekte, ali ovo je dovoljno za jednu ovako javnu analizu, u kojoj je potrebno sačuvati privatnost čoveka.

Njegovim horoskopom dominira vatreni element, a to je slično kao kada se rodite i u tom trenutku čujete naredbu: „Go!Go!“.

Dominacija ovog elementa mu daje poletnost, energičnost, vitalnost, a ako ovom dodamo planetu Mars, koja šalje aspekt prema Suncu i Mesecu u Lavu, onda zaista imamo osobu, koja je strastvena, borbena i takmičarski nastrojena. Ova ogromna strast i aspekt između Marsa, sa jedne strane i Sunca i Meseca u Lavu sa druge strane, ponekad može da se otrgne kontroli, pa da pređe u grubost i agresiju. Sigurno da je sa ovim aspektima imao velike izazove i borbu kako u bliskim odnosima, tako i na polju nezavisnosti, ali radeći na ostvarenju svojih ličnih ambicija i uspeha.

Za njega važi pravilo: „Samo moć i uspeh daju nezavisnost i individulanost!“

Sunce i Mesec u Lavu su u povoljnom aspektu sa Saturnom i ovo je potreba za konkretnim i čvrstim rezultatima koji garantuju uspeh, luksuz i autoritet. Zbog ovog aspekta, ipak, treba reći da ovde postoji ozbiljan, disciplinovan i strpljiv pristup životu da bi se ovakvi rezultati napravili, a onda oni dolaze u zrelijim godinama.

Sunce u konjunkciji sa Jupiterom u znaku Lava predstavlja volju da se život živi maksimalno u luksuzu, bogatstvu i uživanju.

Vitalnost i jaka volja prisutni su do duboko u starosti, bez obzira na to što je sigurno imao i rizične, ekstremne i opasne okolnosti, a one ga i privlače, jer su Sunce i Mesec u Lavu napadnuti Marsom u Škorpiji. Posebno u okolnostima kada je bio previše ponosan, ekstremno hrabar, kao i sklon kockanju i rizikovanju.

Mars u Škorpiji prima aspekt od Venere i govori o snažnom seksualnom porivu, koji za njega predstavlja kanal, tako da tek kroz seks može osetiti emocionalnu bliskost i intenzivni odnos. Ovaj aspekt daje mu harizmatičnost i magnetičnost, ali i sposobnost da nikada ne dozvoli ni jednoj ženi da njime manipuliše. Pokazuje nestrpljivost u bliskim odnosima i privlače ga žene koje su sposobne da pruviku milione pogleda na sebe, ali treba reći da je on sposoban i da pokaže jake izlive ljubomore.

Turkey ?? here i am…let's enjoy! #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Mislim da je ovo jedan od njegovih konflikata, jer istovremeno želi ženu na koju može da bude ponosan i kojoj će se mnogi diviti, ali kada dobije takvu ženu, onda je u stanju da bude ostrašćen i ljubomoran, pa je ovo sigurno jedan od problema i izazova, koji ga prate kroz život i koje mora da rešava. Međutim, njega i privlače žene koje su intenzivne i ljubomorne, jer on na taj način zna da je takvoj osobi stalo do njega.

Venera u Devici daje mu poslovnu crtu i govori o tome da pored interesovanja za sve ono što je ekstremno i izazovno, ipak, govorimo i o poslovnom čoveku.

Ovo je posebno naglašeno, jer Venera u Devici prima aspekt od Marsa, a Sunce, Mesec i Jupiter u trigonu su sa isto tako poslovnim Saturnom. Venera u Devici je uživanje od plodova rada, a aspekt od Marsa govori da je poslovno vrlo inicijativan, aktivan, odlučan i hrabar. Mars je planeta fizičkog napora, dok je Veneri u Devici stalo da se brine o svom telu i zdravlju, tako da nije čudno da Đanluka Vaki pazi na svoju ishranu i dosta vremena provodi u vežbanju.

Dispozitor njegove Venere je Merkur u znaku Raka i očekuje od žene koja je pored njega, a bez obzira na veliki novac koji ima, da mu i skuva ručak, ušuška u krevet, neguje, jer on voli da se žena brine o njemu. Ona treba da bude i intelektualna, inteligenta, čista i uredna.

Let the sunshine @effek #gvlifestyle #genieofthelamp #sardinia

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Možda će se neko od vas zapitati šta to u njegovom horoskopu govori o partnerki koja je mnogo mlađa od njega?

Prvo, strast je vrlo intenzivna i ona ga pokreće, a voli i kada prepozna u drugoj osobi esktremnu hrabrost. Sa godinama, većina ljudi postaje razumnija i opreznija i nisu skloni da rizikuju, dok mladost više podržava ovakve osobine. Međutim, Đanluka Vaki ima stelijum u znaku Lava i sigurno da njegova dosta mlađa partnerka prija njegovom egu i ponosu, kao i Marsu u Škorpiji u aspektu sa Venerom, dakle, njegovom imidžu zavodnika.

Mislim da će se suočiti sa izazovima o kojim govorim u ovom tekstu kada tranzitni Saturn bude prolazio Vodolijom (2021 i 2022) i aktivirao njegove natalne kvadrate Marsa u Škorpiji sa Suncem i Mesecom u Lavu.

14030837_10210437351680161_911994331_n