Đanluka Vaki, milioner iz Italije, postao je miljenik mnogih žena i glavna faca na internetu.

Verovatno je svojom pojavom izazvao i ona negativna osećanja kod drugih, jer ima Sunce i Mesec u Lavu u kvadratu sa Marsom u Škorpiji.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj aspekt ukazuje na sposobnost da izazove neprijateljske reakcije, ljubomoru, pa i mržnju, posebno u trenucima kada sija poput Lava i kada je u centru pažnje. Međutim, znajte, on i ima potrebu svojom pojavom i stavovima da provocira, a svi oni koji se nađu isprovocirani postaju za njega još veći izazov i motivacija.

Izgleda da ovde važi ono „pravilo“, što više i jače ga napadaju, on više raste i blista, jača ego i samopouzdanje, jer je rođen sa Suncem, Mesecom i Jupiterom, u konjunkciji u Lavu, koji su u kvadratu sa Marsom u Škorpiji.

Nemamo vreme rođenja i možemo da se oslonimo samo na njegove planete u znakovima i aspekte, ali ovo je dovoljno za jednu ovako javnu analizu, u kojoj je potrebno sačuvati privatnost čoveka.

Njegovim horoskopom dominira vatreni element, a to je slično kao kada se rodite i u tom trenutku čujete naredbu: „Go!Go!“.

Dominacija ovog elementa mu daje poletnost, energičnost, vitalnost, a ako ovom dodamo planetu Mars, koja šalje aspekt prema Suncu i Mesecu u Lavu, onda zaista imamo osobu, koja je strastvena, borbena i takmičarski nastrojena. Ova ogromna strast i aspekt između Marsa, sa jedne strane i Sunca i Meseca u Lavu sa druge strane, ponekad može da se otrgne kontroli, pa da pređe u grubost i agresiju. Sigurno da je sa ovim aspektima imao velike izazove i borbu kako u bliskim odnosima, tako i na polju nezavisnosti, ali radeći na ostvarenju svojih ličnih ambicija i uspeha.

Za njega važi pravilo: „Samo moć i uspeh daju nezavisnost i individulanost!“

Sunce i Mesec u Lavu su u povoljnom aspektu sa Saturnom i ovo je potreba za konkretnim i čvrstim rezultatima koji garantuju uspeh, luksuz i autoritet. Zbog ovog aspekta, ipak, treba reći da ovde postoji ozbiljan, disciplinovan i strpljiv pristup životu da bi se ovakvi rezultati napravili, a onda oni dolaze u zrelijim godinama.

Sunce u konjunkciji sa Jupiterom u znaku Lava predstavlja volju da se život živi maksimalno u luksuzu, bogatstvu i uživanju.

Vitalnost i jaka volja prisutni su do duboko u starosti, bez obzira na to što je sigurno imao i rizične, ekstremne i opasne okolnosti, a one ga i privlače, jer su Sunce i Mesec u Lavu napadnuti Marsom u Škorpiji. Posebno u okolnostima kada je bio previše ponosan, ekstremno hrabar, kao i sklon kockanju i rizikovanju.

Mars u Škorpiji prima aspekt od Venere i govori o snažnom seksualnom porivu, koji za njega predstavlja kanal, tako da tek kroz seks može osetiti emocionalnu bliskost i intenzivni odnos. Ovaj aspekt daje mu harizmatičnost i magnetičnost, ali i sposobnost da nikada ne dozvoli ni jednoj ženi da njime manipuliše. Pokazuje nestrpljivost u bliskim odnosima i privlače ga žene koje su sposobne da pruviku milione pogleda na sebe, ali treba reći da je on sposoban i da pokaže jake izlive ljubomore.

Turkey ?? here i am…let's enjoy! #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Mislim da je ovo jedan od njegovih konflikata, jer istovremeno želi ženu na koju može da bude ponosan i kojoj će se mnogi diviti, ali kada dobije takvu ženu, onda je u stanju da bude ostrašćen i ljubomoran, pa je ovo sigurno jedan od problema i izazova, koji ga prate kroz život i koje mora da rešava. Međutim, njega i privlače žene koje su intenzivne i ljubomorne, jer on na taj način zna da je takvoj osobi stalo do njega.

Venera u Devici daje mu poslovnu crtu i govori o tome da pored interesovanja za sve ono što je ekstremno i izazovno, ipak, govorimo i o poslovnom čoveku.

Ovo je posebno naglašeno, jer Venera u Devici prima aspekt od Marsa, a Sunce, Mesec i Jupiter u trigonu su sa isto tako poslovnim Saturnom. Venera u Devici je uživanje od plodova rada, a aspekt od Marsa govori da je poslovno vrlo inicijativan, aktivan, odlučan i hrabar. Mars je planeta fizičkog napora, dok je Veneri u Devici stalo da se brine o svom telu i zdravlju, tako da nije čudno da Đanluka Vaki pazi na svoju ishranu i dosta vremena provodi u vežbanju.

Dispozitor njegove Venere je Merkur u znaku Raka i očekuje od žene koja je pored njega, a bez obzira na veliki novac koji ima, da mu i skuva ručak, ušuška u krevet, neguje, jer on voli da se žena brine o njemu. Ona treba da bude i intelektualna, inteligenta, čista i uredna.

Let the sunshine @effek #gvlifestyle #genieofthelamp #sardinia

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Možda će se neko od vas zapitati šta to u njegovom horoskopu govori o partnerki koja je mnogo mlađa od njega?

Prvo, strast je vrlo intenzivna i ona ga pokreće, a voli i kada prepozna u drugoj osobi esktremnu hrabrost. Sa godinama, većina ljudi postaje razumnija i opreznija i nisu skloni da rizikuju, dok mladost više podržava ovakve osobine. Međutim, Đanluka Vaki ima stelijum u znaku Lava i sigurno da njegova dosta mlađa partnerka prija njegovom egu i ponosu, kao i Marsu u Škorpiji u aspektu sa Venerom, dakle, njegovom imidžu zavodnika.

Mislim da će se suočiti sa izazovima o kojim govorim u ovom tekstu kada tranzitni Saturn bude prolazio Vodolijom (2021 i 2022) i aktivirao njegove natalne kvadrate Marsa u Škorpiji sa Suncem i Mesecom u Lavu.

14030837_10210437351680161_911994331_n

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.