Tranzitna Venera u Ribama kroz prvu kuću

Ovo je period kada ćete biti okruženi prijateljima, kao i osobama sa kojima ste u bliskom kontaktu.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Može se pojaviti neko ko će pojačati vaša osećanja i emotivno privući. Zbog tranzita Venere kroz znak Ribe, koja se u ovom slučaju nalazi u prvom polju, pojava i okruženje ovakvih osoba pojačavaju vašu saosećajnost i osetljivost.

Pročitajte i ovo: Merkur u Strelcu, najveći srećnik zodijaka

Mnogo toga zavisi i u kakvim aspektima će biti tranzitna Venera u Ribama sa natalnim planetama. Da li ćete biti žrtva zbog prisustva ovih osoba? Ili ćete biti emotivno zaneseni i ushićeni? U ovom periodu, mnogo više ćete biti primećeni kao neko ko je sposoban da šarmira, zavodi i privlači svojom spoljašnjošću.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Intenzivne strasti i jaki seksualni nagoni postaju okidač za ovu Veneru, pa tako i za tajne i skrivene ljubavne veze. Neki će biti primećeni i privući će pažnju na sebe zbog umetničkog talenta. Možete promeniti sadašnje stanje na bolje koristeći lični šarm, ali i želju da sarađujete sa drugima.

Pročitajte i ovo: Saturn konjunkcija Pluton u Jarcu, početak ciklusa velikih iskušenja – skrivenim kvalitetima protiv samouništenja

Važno je da u periodu tranzitne Venere u Ribama kroz prvu kuću, izgledate atraktivinije, uz jednu nijansu romantične note. Iskoristite ovaj period da poboljšate izgled, ali isto tako, potrudite se da odolite želji za slatkom i ukusnom hranom.

Tranzitna Venera u Ribama kroz drugu kuću

Sklonost ka kupovini luksuzne i lepe robe biće pojačana, jer je ovde Venera egzaltirana, pa možete biti ushićeni ako budete videli nešto što vam se bude dopalo, a čemu nećete moći lako odoleti.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Osećanje da posedujete nešto vredno i lepo činiće vas uzvišenom. Mogu se opet pojaviti neki snovi o kojima ste maštali i sanjali, a koji su povezani sa stvarima koje želite da imate. Možda se opet pojavi bujna mašta za uređenjem životnog prostora i onda ovaj tranzit donese i „slatke“ troškove. Pojavljuju se novčana i finansijska pitanja, a posedovanje vrednosti postaje od važnog značaja za društveni status, jer ako nemam novac i finansijsku moć onda ne mogu da uživam u društvenom statusu.

Pročitajte i ovo: Saturn u Škorpiji ili osmoj kući seksualnosti

Ako je tranzitna Venera u Ribama u drugoj kući u povoljnim aspektima sa natalnim planetama, onda se prihodi mogu povećati. Međutim, ako je Venera u Ribama u nepovoljnim aspektima može doći do gubitaka, kao i preteranog trošenja zbog zanesenosti, nedostatka realnosti i praktičnosti. U ovakvim aktivnostima, možete imati „pomoć“ od osobe sa kojom ste bliski. Dobre mogućnosti dolaze od zajedničkog ulaganja, prodajom ili kupovinom umetničkih predmeta. Novac i pokloni dolaze preko neke žene, prijatelja ili partnera.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Ovo je dobro vreme da se zatraži finansijska pomoć, ako Venera u Ribama nije u nepovoljnim aspektima. Ovaj tranzit jača želju da se novac troši na zabavu, uživanja, zadovoljstvo, partnera i prijatelje, čemu se teško odoleva, jer su Ribe osetljive, osećajne, ali i opuštene.

Tranzitna Venera u Ribama kroz treću kuću

Ovaj period je povezan sa laskanjem, lepim i umirujućim rečima, kao i porukama zbog kojih se popravlja raspoloženje. Mogućnost poznanstava i kontakata u kojima se već kod prvog susreta oseća bliskost.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Ovaj period treba iskoristiti za finu, umiljatu i opuštenu komunikaciju. Susreti sa prijateljima i osobama koje su vam drage i bliske. Intenziviraju se odnosi sa osobama koje svakodnevno srećete, a u ovim susretima možete sada imati prijatna i lepa iskustva. Kontakti se mogu razviti u dublja osećanja, a poznanstva mogu biti romantična.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa JMČ

Lako stupate u kontakte, u čemu vam pomaže privlačnost, šarmantnost i pronalazite reči koje će sagovornika dirnuti u dušu. Svaka komunikacija postaje emocionalno obojena. Ako je tranzitna Venera u Ribama u trećem polju u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama onda će poznanstvo, kontakt, prepiska ili komunikacija dovesti do laži, prevare i pokušaja manipulacije.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Možete uzeti časove ili upisatu kurseve i škole muzike, plesa, pevanja, slikanja ili šminkanja. Posećujte koncerte, umetničke muzeje, modne revije ili večeri poezije, jer pored opuštajuće i lepe atmosfere, možete sresti osobu za koju ćete se zainteresovati. Možda će vas podsetiti na nekog glumca ili glumicu o kojem ste sanjali. Ako su kontakti sa komšijama i rođacima problematični, ovo je period kada biste mogli da ih vratite u ravnotežu.

Tranzitna Venera u Ribama u četvrtoj kući

Vreme je za kućne, intimne i privatne zabave. Mogu se ostvariti snovi o ulepšavanju stambenog prostora i kupovinu lepih stvari u cilju poboljšanja kvaliteta i izgleda stambenog prostora. Ako je tranzitna Venera u Ribama u četvrtoj kući u skladnim aspektima sa natalnim planetama, onda su u porodici skladni odnosi. Ovo može biti dobar period za nekretnine, kao i kupovinu i prodaju vrednijih stvari za kuću.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Očekujte razumevanje i podršku od članova porodice, posebno od ženskog dela. Ovo je povoljan period za kreativan rad kod kuće i rukotvorine. Možete dovesti svog partnera u kuću da ga upoznate sa roditeljima. Ponekad ovo može ukazivati i na pojavljivanje novog člana porodice.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

Ako je Venera u Ribama u nepovoljnim aspektima, dolazi do nesklada i narušavanja ravnoteže u porodičnom okruženju. Možda ćete imati pojačanu potrebu za povlačenjem u porodični kutak, ali napeti aspekti neće doneti ono što vam je potrebno, a to je mir. Bićete veoma osetljivi na dešavanja u porodici, kao i na prisustvo osoba koje pripadaju privatnom okruženju. Problemi mogu nastati zbog nerazumnog trošenja nekog iz porodice. Možete postati lenji, povučeni i nevoljni da nešto preduzmete i ležati na krevetu žaleći sebe.

Tranzitna Venera u Ribama u petoj kući

Ovo je vreme potrage za uživanjem i zadovoljstvom, zabavama, igrama i hobijima. Ako želite da privučete u život romantiku i ljubav, nemojte zanemarivati izlaske i društvene aktivnosti. Ovaj period favorizuje romantične veze i proširuje krug poznanstava, ali na mestima koje služe za opuštanje i zabave. Pojačan je razvoj mašte i umetničkih aspiracija što otvara mogućnosti za realizaciju kreativnih ideja.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Period tranzitne Venere u Ribama u petoj kući nije pogodan za rad, posebno tamo gde se traži ozbiljnost i napor. Čovek želi da se odmori, zabavi i da radi omiljene stvari. Ovaj tranzit je dobar za glumce, umetnike i muzičare, kao i za profesije u kojima se traži kreativnost. Ovo je mogućnost romantičnih i intimnih sastanaka i zabave na kojima se troši dosta novca. Može se osvojiti neki manji iznos u kockanju i lutriji. Potražite pomoć uticajnih i poznatih ljudi, posebno žena.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Ako je tranzitna Venera u Ribama u petoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, najverovatnije ćete se morati suočiti sa posledicama hedonizma i ekstravagancije. Negativni aspekti ukazuju i na ljubavne probleme u kojima dolazi do razočarenja, laži i ljubavnih prevara. Novčani gubici zbog zabava i uživanja, kockanja i špekulacija. Nove veze koje započinju u ovom periodu najčešće nisu uspešne.

Tranzitna Venera u Ribama u šestoj kući

Ovaj period karakteriše hramonija i sklad u radnim i poslovnim aktivnostima. U svakom slučaju, korisno je stvarati mirne, pa i ljubavne odnose kolegama i zaposlenima. Ulepšavanje i dekoracija radnog mesta još jedna je potencijalna aktivnost sa Venerom u Ribama u šestoj kući.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Ako je Venera u Ribama u povoljnim aspektima sa natalnim planetama, treba posetiti kozmetičara, frizera, stomatologa ili plastičnog i estetskog hirurga. Posao i rad mogu doneti više radosti i povoljnih situacija, kao što i atmosfera na poslu može biti prihvatljivija. Ovaj period je dobar za pronalaženje posla, posebno ako koristite svoj šarm, fin ton u komunikaciji, spremnost na saradnju i prijatnu spoljašnjost.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Emocionalna atmosfera na poslu je dobra, ali i za povećanje plate. Mogućnost romantične i ljubavne veze sa nekim od kolega na poslu. Povoljno je vreme za preventivne preglede i kupovinu kućnih ljubimaca.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Ako je tranzitna Venera u Ribama u šestoj kući u nepovoljnim aspektima, može doći do pogoršanja odnosa sa kolegama na poslu. Neće biti lako ostvariti poslovnu saradnju i kompromis. Ovo je vreme emocionalnih napetosti na poslu. U radnom okruženju moguće su intrige i prevare. Mogući su problemi zbog preterane opuštenosti, lenjosti, osetljivosti, kao i iskorišćavanje od strane kolega.

Tranzitna Venera u Ribama u sedmoj kući

Fokus je na drugim ljudima, partnerskim odnosima i bračnom partneru. Ovo je mogućnost da se pojave povoljne promene u vezi sa pravnim pitanjima, odnosima sa javnošću, ugovorima i poslovnim partnerstvima. Budite otvoreni da nudite i tražite saradnju. Tranzitna Venera u Ribama u sedmoj kući u povoljnim aspektima sa natalnim planetam, daje harmoniju i saradnju u zajedničkim ciljevima. Ovo je povoljan period za uspostvaljanje partnerstva.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Pojačana je želja za prijateljstvima i kontaktima sa drugim ljudima, kao i za stvranjem novih odnosa. Možete da privučete druge osobe svojom ljubaznošću. Povoljan je period da se uključite u umetničke, kreativne i humanitarne društvene aktivnosti. Neophodno je da budete više u javnosti. Uspostavite dobro razumevanje i odnos sa partnerom.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Ako je Venera u Ribama u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, drugi verovatno neće ispuniti svoja obećanja i mogu vas razočarati. Previše ste osetljivi zbog dešavanja u partnerskom odnosu. Kompromis je nemoguć. Razočarenja u druge osobe. Osoba koja vam je bliska previše je tajnovita, maskirana i nedostupna što pogoršava situaciju. Postoji opasnost da budete prevareni, kao i opasnost od izlaganja u javnosti. Ljubavne afere i izdaje. Sudski procesi mogu doneti finansijske gubitke.

Tranzitna Venera u Ribama u osmoj kući

Važnu ulogu u ovom periodu imaju zajednički prihodi stečeni brakom ili poslovnim partnerstvima. Seksualni kontakti postaju aktivniji. Možete dobiti novac od osiguranja, pa i nasledstva. Ako u ovom periodu dolazi do braka onda se najčešće povećavaju prihodi i poboljšava se društveni status. Povoljno vreme da se ujedini kapital.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu

U slučaju da ste bili u platonskoj vezi ili u nemogućnosti da budete blizu osobe koja vam se dopada, ovaj tranzit može dovesti do zbližavanja. Neka stara osećanja mogu ponovo da ulepšaju život. Strast ide ruku pod ruku sa ljubavlju. U ovom periodu teško je odoleti ljubavnim, seksualnim i strastvenim iskušenjima. Bliske veze daju senzualna i seksualna iskustva.

Pročitajte i ovo: Mars u Biku – grabi, juriša i osvaja polako

Ako je tranzitna Venera u Ribama u osmoj kući u nepovoljnim aspektima, onda se rešavaju finansijski problemi. Ovaj period nije povoljan za sticanje zajedničkih prihoda i naplatu dugovanja. Događa se unutrašnja borba sa sopstvenim emocijama i strastima. Osećanja idu od ljubavi do mržnje, od strasti do ravnodušnosti. Prisutna je ljubomora, nesigurnost, emocionalna haotičnost i sumnja. Može se preživeti „smrt ljubavi“. Ne bi trebalo vršiti transakcije sa novcem i ulagati novac u neke investicije. Postoji opasnost od pronevere, falsifikovanja, prevara, krađe i pljačke.

Tranzitna Venera u Ribama u devetoj kući

Povoljno vreme za obrazovanje, putovanja, verske aktivnosti i kontakte sa strancima. Favorizovanje pitanja koja su povezana sa intelektualnom delatnošću i javnim institucijama. Ovo je dobro vreme za pronalaženje poslovnih, ali i bliskih veza u inostranstvu. Dobro je vreme za predavanja, seminare, zbližavanje sa temama koje ne obuhvataju svakodnevni život, putovanja sa partnerom, odlazak u Veneciju na romantičnu večeru, romantične izlete u inostranstvo ili neki od wellnes spa hotela.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Ljubav se može naći na raznim kongresima, predavanjima, skupovima, a emotivna ushićenost proširuje i mogućnost za lični razvoj. Ovo je mogućnost novčanog dobitka povezan sa inostranstvom i strancima.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Ako je tranzitna Venera u Ribama u devetoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, putovanja mogu dovesti do raznih nevolja. Možete se razočarati u ljubav prema osobi koja je od vas daleko. Na putovanjima se možete suočiti sa lopovima, posebno ženama. Poznanstva sa stranicima donose razočarenja. Bolje je ne podleći iluzijama i umiriti svoju maštu.

Tranzitna Venera u Ribama u desetoj kući

Pokažite spremnost da sarađujete u interesu vašeg statusa i karijere. Nemojte čekati da drugi obrate pažnju na vas već koristite svaku pogodnu priliku da istaknete lepotu, talente, kreativnost i šarm. Odnosi sa ženama u ovom peridu bitno mogu uticati na budućnost. Ovo je pojačana sposobnost da biste se približili drugim ljudima. Lični šarm u ovom periodu pomaže za napredovanje.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Ljubavni odnosi, prijatelji i bliski odnosi utiču na budućnost i profesionalnu aktivnost. Dobar period za osobe koje se bave modom, umetnošću, zabavom i društvenim aktivnostima. Mogućnost ljubavne afere sa nekim ko je na moćnijem i superiornijem položaju. Kod muškarca, žene, supruga ili ljubavnica mogu promovisati rast karijere.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Ako je tranzitna Venera u Ribama u desetoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, pažnja drugih ljudi neće zadovoljiti. Možda koristite neke metode i načine koji nisu poželjini i pristojni, na primer, ucene, tračeve, intrige, koketiranje, trikove, zavođenje ili korišćenje ličnih i bliskih veza. Postoji opasnost od skandala zbog kojeg se može narušiti status i ugled. Kod muškarca, narušavanju ugleda „pomaže“ supruga ili ljubavnica.

Tranzitna Venera u Ribama u jedanaestoj kući

U ovom periodu društveni život promoviše razne hobije. Učestvovanje u grupnim aktivnostima i pridruživanje organizacijama mogu biti nagrađene. Ovo je vreme kada se mogu ostvariti neki snovi i nade. Sa prijateljima se uspostavlja toplo poverenje. Postoji mogućnost romantične veze u prijateljskom krugu. Mogućnost zaljubljivanja u osobu koja je sponzor ili dobrotvor za neki vaš projekat. Zajedničke ideje i zajednički (grupni) rad povećava šanse za uspeh.

Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost

Tokom ovog perioda postaje se duša grupe ili zajednice. Ovo može biti i samo druženje sa prijateljima, zajedničke zabave ili poznanstvo sa ženom koja će postati prijatelj. Mogućnost manjeg prihoda kroz prijatelja ili timski rad.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Ako je tranzitna Venera u Ribama u jedanaestoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, onda će nedostatak saradnje komplikovati organizacione sastanke i događaje. Neslaganja i zamerke u prijateljskim krugovima, nezadovoljstvo zbog neispunjenih ideja i razočarenje zbog ljubavi prema jednom prijatelju. Slobodno vreme sa prijateljima završava razočarenjima. Mogućnost intimne veze sa prijateljem zbog koje sledi razočarenje. Opasnost da padnete pod uticaj prijatelja.

Tranzitna Venera u Ribama u dvanaestoj kući

Ovo je period romantičnih i tajnih strasti i emocija, ali ljubav može biti prisutna samo u svetu mašte ili snova. Ovo daje zadovoljstvo, jer osoba u snovima čini ono što se plaši da uradi u stvarnosti. Pojačane su unutrašnje senzacije i osoba je potpuno uronjena u svoja osećanja. Povoljan period za dobrotvorne aktivnosti i humanitarne fondacije. Potreba da se izolujete od sveta kako bi se što više oslanjali na svoja unutrašnja osećanja. Tajne ljubavi i sastanci.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Ovo je povoljno vreme za tajne poslove, nevidljivu podršku i skrivene prihode. Tajni pokrovitelj može biti žena ili neka bliska osoba. Sastanci koji se razvijaju u tajnu strast. Na višem duhovnom nivou pojačana su saosećanja za ljude koji imaju probleme i patnju.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Ako je tranzitna Venera u Ribama u dvanaestoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, dolazi do tuge, razočarenja i plakanja. Osoba se oseća duboko nesrećna, napuštena od strane svih, žali se i povlači se u sebe. Ne želi da komunicira.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

U najboljem slučaju ovo je  patnja zbog neuzvraćene ljubavi, a u najgorem slučaju zbog prevare, izdaje, bolesti i sl. Ovo je opasnost da postanete žrtva neke ucene i intrige, kao i opasnost od tajnih ljubavnika. Finansijski gubici zbog tajne veze i njenih posledica.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.