Venera uskoro ulazi u Ovna i imaće susret sa Marsom.

Nije važno koliko imate godina. Važno je da imate mladalački ponos, strast, prkos i provokativnu zavodljivost. Ne smete biti umorni od života i osvajanja. Ne posustajte sa obasipanjem poljupcima.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Zapamtite – strast na prvom mestu! A onda se pojavljuje vitez, hrabar zavodnik, osvajač. Pojavljuje se neko ko će vas osvajati iz dana u dan. Ne dozvolite da vas pokori već prkosite, izazivajte, iskričite i varničite.

Kod aspekata Venere i Marsa, posebno u znaku Ovna, prisutna je neprestana želja za osvajanjem. Ne trošite mnogo vremena na šminkanje i oblačenje da biste izgledali elegantno i lepo. Dovoljno je da namestite prkosan osmeh, otkrijete jedno rame, kukove ili kolena i potpuno otvorite svoje srce.

Neki od vas će se prepustiti strasnoj ljubavnoj avanturi, jer su godinama u brakovima ili vezama u kojima već dugo nema strasti i osvajanja.

Pojaviće se osoba koja će ih podsetiti na mladalačke i strasne poljupce, kao i na noć koja je bila obećavala mir, ali je odjednom eksplodirala i pretvorila se u vrtlog uzbuđenja i strasti.

Strast, uzbuđenje i avantura odbacuju pitanja: „Da li je opasno i rizično?“, jer opasnost i rizik još više jačaju želju kod čoveka da se prepusti ljubavnoj avanturi. Uopšte nije važno šta će biti posle toga. Nije važno ni gde ste se zadesili. Nema razmišljanja o mogućim posledicama, jer je prisutna zaslepljenost vatrom i strašću.

Ovo je erotska Venera koja stalno izaziva i osvaja, ali ne ostaje dugo na jednom mestu, jer mora dalje u nova osvajanja. Jedino može trajati ako joj stalno i svakog trenutka poklanjate pažnju koju traži. Pored nje žive zaboravite na sve ostale, jer će vas dočekati na svoj mač, čak i zbog bezazlenog pogleda upućenog nekom drugom. Ona je egoistična, samoljubiva, pa i sebična. Ona je prva, najdovoljnija, najprivlačnija, najlepša, najbolja i jedna jedina!

Ne budite škrti na rečima, jer ako budete ćutali, možete je razbesneti. Ako joj budete uputili kritiku u društvu ili negde na javnom mestu: „Nisi baš dobro složila boje na sebi“, videćete čija majka crnu vunu prede. Ako joj povredite ponos, onda ćete joj povrediti i srce.

U slučaju da imate prijateljicu, trebalo bi što pre da je zamenite sa prijateljem, jer ona neće verovati u vaše muško-žensko prijateljstvo. Nije važno ako se radi i o prijateljici još iz školskih dana. Najbolje bi bilo da je ni ne spominjete. Međutim, biće potrebno da prihvatite sve njene prijatelje i društvo muškaraca, koje je sigurno veliko.

Ona čini prve poteze u ljubavi. Nista valjda mislili da joj je potreban neki posrednik?! Nadam se i da niste pomislili da će ona čekati da vi napravite prvi korak. Prvi korak je njen. Ona je vođa! Međutim, kada se radi o Marsu u Ovnu i on smatra da je prvi korak njegov. Prema tome, ovo onda može biti pravi sudar strasti!

Kada se Venera i Mars sretnu, onda se podjednako traži lepota i strast, kao snaga i romantika. Mars daje hrabrost Veneri da strasnije ljubi, a Venera daje šarm i zavodljivost Marsu da hrabro osvaja.

Hiljade i hiljade uzbudljivih trnaca pri dodiru. Iznenadni poljubac u trenutku kada srce najjače lupa. Možda baš ništa neće ličiti na ljubavnu avanturu, ali ona se ubrzo i iznenada dešava. Noć počinje tiho, ali završava burno. Dan počinje najobičnijim obavezama, a završava strasnim poljupcima i zagrljajima.

Muškarac od žene traži jaku seksualnost i erotiku, a žena traži od muškarca snagu. On se zaljubljuje u devojku ili ženu, koja je osvojila mnogo muških srca, a ona se zaljubljuje u muškarca kojeg žele mnoge žene.

Mars u Ovnu nema strah da se upusti u borbu, jer za njega je sve borba, pa tako i ljubav. Potrebno je da budete hrabri i uletite u kuću koja gori u požaru da biste spasili nekoga, ali morate biti isto tako hrabri i da osvojite osobu koja vam se dopada, bila ona i zauzeta.

On ne razmišlja i hrabro uzima mač od kojeg se nikada ne odvaja. Možete mu govoriti i da je život surov, grub i nemilosrdan, ali nećete ga uplašiti i samo ćete ga još više motivisati da ne ustukne pred preprekama. Možete mu reći i da se opasno igra sa vatrom, dok osvaja neku osobu, ali nećete ni malo uspeti da ga pokolebate.

Dok budete plakali, prolilavi suze, saosećali i kleli dan kada ste rođeni, on će biti još direktniji, borbeniji i strastveniji. Svaka vaša suza u njemu izaziva samo veći bes i ljutnju. Njegova strast je u borbi, radu i ljubavi. Rad povećava energiju, borba jača hrabrost, a ljubav podiže njegovo samopouzdanje.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.