Sunce je u Vagi i pravi kvadrat sa Plutonom u Jarcu.

Aspekt je aktivan sve do 17. oktobra.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj period donosi suočavanje sa nepravdom i zloupotrebom moći, a ako i sami budete isto koristili, imaćete efekat bumeranga.

Bez obzira na napeti aspekt, ne znači da neće biti prilika za intenzivniji rad i neke važne diskusije, ali će se nametati prepreke.


Pročitajte i ovo: Muškarci nikad ne prebole raskid


Aspekt ukazuje na borbu za moć i kontrolu, kao i problematične okolnosti u kojima konflikti između dve strane mogu eskalirati u žešći sukob. Ponašanje može biti beskompromisno i nemilosrdno, što je karakteristčno za Plutona.

Photo by sept commercial on Unsplash

Ne treba se uključivati ni u kakve sumnjive poslove i intrige, jer možete narušiti svoj položaj i status. Uzdržite se od ilegalnih i tajnih postupaka, jer ćete ugroziti svoj ugled.


Pročitajte i ovo: Ishrana kod karcinoma


Neki će se suočiti sa protivljenjima od strane uticajnih i moćnih osoba, a neki mogu imati problem sa osobama koje se bave kriminalom, posebno ako se i sami nalaze u sumnjivom okruženju i poslovima.

Potrebno je otkriti neke stvari iz prošlosti ili od važnosti za pitanja sigurnosti (Pluton u Jarcu), ali je potrebna i njihova objektivna procena.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.