Sunce je u Vagi i pravi kvadrat sa Plutonom u Jarcu.

Aspekt je aktivan sve do 17. oktobra.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj period donosi suočavanje sa nepravdom i zloupotrebom moći, a ako i sami budete isto koristili, imaćete efekat bumeranga.

Bez obzira na napeti aspekt, ne znači da neće biti prilika za intenzivniji rad i neke važne diskusije, ali će se nametati prepreke.


Pročitajte i ovo: Muškarci nikad ne prebole raskid


Aspekt ukazuje na borbu za moć i kontrolu, kao i problematične okolnosti u kojima konflikti između dve strane mogu eskalirati u žešći sukob. Ponašanje može biti beskompromisno i nemilosrdno, što je karakteristčno za Plutona.

Photo by sept commercial on Unsplash

Ne treba se uključivati ni u kakve sumnjive poslove i intrige, jer možete narušiti svoj položaj i status. Uzdržite se od ilegalnih i tajnih postupaka, jer ćete ugroziti svoj ugled.


Pročitajte i ovo: Ishrana kod karcinoma


Neki će se suočiti sa protivljenjima od strane uticajnih i moćnih osoba, a neki mogu imati problem sa osobama koje se bave kriminalom, posebno ako se i sami nalaze u sumnjivom okruženju i poslovima.

Potrebno je otkriti neke stvari iz prošlosti ili od važnosti za pitanja sigurnosti (Pluton u Jarcu), ali je potrebna i njihova objektivna procena.