Između ostalih aspekata, ovu nedelju obeležavaju dva teška aspekta kvadrata koja pravi Sunce, iz vatrenog Ovna, sa Saturnom i Plutonom, u zemljanom Jarcu.

Prvi aspekt biće uticajan do 13. aprila, a drugi dva dana duže.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pod uticajem kvadrata Sunca i Saturna možemo biti pritisnuti i preopterećeni odgovornostima, posebno ako postoje prepreke i otežavajuće okolnosti. Kod nekih osoba dolazi do smanjenja samopouzdanja, kao i razočarenja zbog prepreka koje su se pojavile na putu. Ali, ovo može biti i testiranje odlučnosti da uspete.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Ako budete uporni i nepopustljivi, postoje šanse da prevaziđete prepreke. U rešavanju problema sada treba delovati samo na legitiman način da bi se izbegli kasniji problemi. Ilegalne akcije mogu imati negativne posledice.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Za neke, ovo je vreme kada se vaš autoritet može osporiti i poljuljati, dok sa vlastima mogu biti složeni odnosi. Bolje je da se suzdržite od pregovaranja sa ljudima koji su iznad vas.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Sada je potrebno pokazati disciplinu, ne izbegavati dužnosti i obaveze, ne kršiti raspored i pravila i ne sukobljavati se sa vlastima i autoritetima, kako ne biste izgubili položaj i posao. Ako neko postavlja preterane zahteve prema vama, sada to vredi i prihvatiti, jer ćete kasnije imati koristi.

Sunce u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Ovaj aspekt ukazuje na aktivnosti u kolektivnim procesima i napornom radu. Ovo je vreme borbe za vlast i kontrolu, što može dovesti do sukoba. Problemi su sa autoritetima ili zbog njih.

Pročitajte i ovo: Emotivno prejedanje

Možete se suočiti sa korumpiranim ili kriminalnim strukturama. Pojačana je tendencija da dođe do završetka neke situacije, kako bi se pojavilo nešto novo. Sada je vreme da se otarasite svega onog što je blokiralo neki vaš rast i ambicije.

Pročitajte i ovo: Pet različitih vrsta keto dijeta

Izbegavati učešće u javnim događajima i masovnije skupove. Mogućnost sukoba sa predstavnicima zakona.