Sunčev trigon Saturna u natalu čini vas ozbiljnim i rezervisanim.

Vi ste savesna osoba i vredan radnik, neko ko preuzima odgovornost i obavlja posao. Ne pravite veliku galamu oko toga i ne tražite reflektore. Međutim, istaći ćete se među svojim pretpostavljenima i starijima i zadobiti njihovu podršku i poštovanje.

Vaš otac ili očinska figura su vas možda naučili ili pokazali primerom da u životu ne postoje prečice. Spremni ste da žrtvujete trenutno zadovoljstvo da biste ispunili svoje dugoročne ciljeve.

Da je život trka, više biste bili maratonac nego sprinter.

Postavljate sebi velike ciljeve, ali oni su realni i ostvarivi sa praktičnim rezultatima. Veoma ste strpljivi, uporni i odlučni. Vaša dostignuća će zaslužiti vaše priznanje i potvrditi vaše samopouzdanje.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

U vezama ste pouzdani i odani i generalno ćete tražiti isto od partnera. Možda ćete se boriti da zadržite pažnju nekoga ko je otvoreniji i živahniji.

I ti si dobar roditelj i bio bi veoma savestan, uvek tu da da savet i smernice.

Sunčev trigon Saturna u tranzitu

Sunčev trigon Saturna u tranzitu donosi dostignuće i priznanje za raniji trud.

Usredsredićete se na postizanje svojih dugoročnih ciljeva i ostati dobro izbalansirani. To znači da druge oblasti vašeg života ne moraju da pate zbog vaše snažne radne etike i odlučnosti.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Sada je lakše postići svoje ciljeve zbog međusobnog poštovanja i razumevanja. Odnosi sa muškarcima i nadređenima biće ozbiljni, praktični i korisni. Vredna uputstva mogu doći od starešina i vođa.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Možete preuzeti više odgovornosti, ali bez dodatnog stresa. Druga mogućnost je unapređenje na poslu. Bilo da je u pitanju dostignuće ili više priznanja, trebalo bi da izađete iz ovog tranzita sa osećajem zadovoljstva, zadovoljstva i većeg samopoštovanja.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Ovo je dobar trenutak da svoje znanje prenesete na mlađu generaciju i drugi će se ugledati na vas zbog vaše mudrosti ili sposobnosti u vašoj profesiji. Ako se ništa od gore navedenog ne odnosi na vas u datom trenutku, vaše strpljenje i pažnja prema detaljima čine ovo dobrim vremenom za rutinske poslove.

Slavne ličnosti sa Suncem u trigonu sa saturnom u natalu

E. Housman 0°02′, Ian Shaw 0°04′, Joaquín “El Chapo” Guzmán 0°05′, Gustave Flaubert 0°06′, Leonardo DiCaprio 0°08′, Fuad I of Egypt 0°11′, Douglas Fairbanks 0°12′, Al-Muhtadee Billah 0°12′, Friedrich Engels 0°16′, Andrew Cunanan 0°16′, Frank Colin 0°18′, Marion March 0°21′, Shirley Conran 0°21′, Sheena Easton 0°22′, Harindranath Chattopadhyay 0°33′, Ezra Pound 0°35′, Jerry Lewis 0°36′, Georg von Peuerbach 0°38′, Gianni Versace 0°39′, Gérard Depardieu 0°39′, Kamala Harris 0°39′, Joan Rivers 0°43′, Jim Jones 0°47′, William Butler Yeats 0°52′, Cornelia Stuyvesant Vanderbilt 0°53′, McKnight Twins 0°53′, Shawna Lenee 0°54′, Jeff Green 1°00′, Emmanuel Macron 1°02′, Bono 1°04′, Andy Warhol 1°05′, Tommaso Palamidessi 1°09′, Chris Brown 1°20′, Warren Buffett 1°24′, Louis Pasteur 1°26′, Dylan Thomas 1°29′, Gloria Vanderbilt 1°32′, Kylie Jenner 1°53′.