Sunčev trigon sa Plutonom u natalnom horoskopu omogućava vam da vršite veliku moć i uticaj na druge ljude, a da to svesno ni ne pokušavate.

Zapravo, ova moć, koja se najčešće koristi za dobro, možda podsvesno deluje. Talenat se najčešće vidi u vašoj karijeri, gde na veliki broj ljudi možete pozitivno uticati.

Samoostvarenje ovog talenta može dovesti do veoma evoluirane duše, posebno jer je ovaj aspekt poznat po stvaranju stalne potrebe za pozitivnom transformacijom ega. Na takav način ste svesni svoje moći i uticaja, ali ne i egoistični ili hvalisavi. Umesto toga, možete biti tiho zadovoljni i ponosni na svoja dostignuća.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Bez obzira na vašu karijeru ili trenutni interes, često ćete ići u krajnosti u istraživanju i dubinskom razumevanju teme. Tada možete ispoljiti ovo intenzivno zanimanje na duboke i smislene načine.

Pročitajte i ovo: JUPITER KVADRAT URAN, snažna potreba za oslobađanjem od tradicije i rutine

Ako se moć i uticaj na druge koristi svesno, onda se mora paziti da se to učini uz najviši moral i integritet. Čak se i dobronamerne namere ponekad mogu povratiti, naročito ako su u taj aspekt uključeni drugi izazovniji aspekti ili fiksne zvezde. Ovaj aspekt takođe sugeriše dobre odnose sa ljudima na pozicijama moći i uticaja.

Sunce u trigonu sa Plutonom u tranzitu

Sunce u trigonu sa Plutonom u tranzitu donosi intenzivna i duboka iskustva.

Šta god vas trenutno zanimalo, bićete podstaknuti da istražite unutrašnji rad tako da steknete potpuno razumevanje teme. Imaćete veću moć i uticaj na svoj život, omogućavajući pozitivne transformacije.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Takođe, možete da izvršite ovu veću moć i uticaj na događaje u vašem životu i na ljude oko vas.

Odnosi sa ljudima na položajima moći i vlasti, velikim organizacijama i kompanijama treba da idu dobro, a na pretpostavljene možete ostaviti veliki utisak.

Kako Pluton takođe vlada eliminacijom, ovim tranzitom možete da očistite nered u svom okruženju. Lični ili profesionalni problemi takođe se sada mogu lakše rešiti.

Pročitajte i ovo: Kako RETROGRDNI MERKUR utiče na vaš ljubavni život (ako ste u paru ili slobodni)

Takođe, možete preuzeti vodeću ulogu u svojoj karijeri i u grupama, gde će vam sposobnost pozitivnih promena doneti povlastice i poboljšati samopoštovanje.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Ovo bi bilo sjajno vreme za proučavanje misterioznih ili izazovnih polja poput astrologije, gde se kombinuju duboko istraživanje i lična transformacija kroz Sunčev trigon Plutona. Primena više od čitanja može dovesti do osvetljavanja otkrića.