Sunčev trigon Neptuna u natalnom horoskopu čini vas brižnim i osetljivim sa jakim moralom i idealima.

Vaša harizma i misteriozna privlačnost mogu da vas učine popularnim, a vaši prijatelji vas veoma poštuju zbog vaše iskrenosti i spremnosti da pomognete.

Vaša sanjiva i mirna priroda ponekad može navesti ljude da pomisle da ste lenji ili lakonski.

Verovatnije je da se jednostavno ne natežete ili ne uzrujavate kao oni. Vaša samouverena i tiho samouverena priroda može sakriti vašu ambiciju i nagon. Vredi postaviti svoje ciljeve visoko jer imate pravi potencijal da svoje snove pretvorite u stvarnost i postignete uspeh u bilo kojoj oblasti.

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaša osetljivost na osećanja i nevolje drugih može vas motivisati da podržite vredne ciljeve.

Možete čak postati zagovornik pravednih ciljeva koji se kreću od dobrotvornog rada do izgradnje multinacionalne korporacije koja poboljšava živote mnogih. Iako se žrtvujete, shvatate koliko je važno da prvo pomognete sebi, kako bi vam vaš uspeh omogućio da pomognete drugima.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Muzički, umetnički i kreativni talenti dolaze sa ovim aspektom. Takođe, možete imati jake psihičke sposobnosti i aktivne snove.

Imate jaku veru u sebe i svet, što vas može privući religiji ili drugim oblicima duhovnosti. Lako biste razumeli okultne predmete kao što su astrologija i tarot.

VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Iznad svega, podižete lestvicu dajući dobar primer svojim postupcima, manifestovanjem i svojim nadanjima i snovima za budućnost.

Water photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sunčev trigon Neptuna u tranzitu

Sunčev trigon Neptuna u tranzitu povećava vašu osetljivost na vaše okruženje i vašu empatiju prema drugima.

Možda imate želju da pomognete drugima kojima je potrebna ili da se pridružite društvenim ili socijalnim grupama i organizacijama kao što su Crveni krst ili Greenpeace.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Stičete dublje i šire razumevanje svog mesta u svetu. Važno je da ćete možda shvatiti da je postizanje vaših ciljeva i snova od najveće važnosti pre nego što budete mogli da budete od pomoći drugima.

Ovaj tranzit će vam pomoći da postavite ciljeve kako biste ispoljili svoje nade i snove za budućnost.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Jaka vera i moral znače da možete ostati verni svojim duhovnim idealima bez žrtvovanja sopstvenih potreba ili nivoa udobnosti.

Vaš ego ima koristi od duhovnijeg pogleda, što vam omogućava da naporno radite na postizanju uspeha. Vašem putu ka uspehu može pomoći snažno samopouzdanje, čak i psihički utisci, što bi sada bilo tačnije.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Umetnički i kreativni talenti su istaknuti i ovo je dobar trenutak za pokretanje ovakvih projekata. Ovo bi takođe bio dobar trenutak da naučite više o religiji ili drugim duhovnim verovanjima. Lakše možete da razumete okultne predmete kao što su astrologija i tarot.

Osim što podstiče vaše interesovanje za grupe, ovaj tranzit je dobar za opšte druženje i za partnerstvo.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Postojeće veze će uživati u većoj duhovnoj bliskosti i vezivanju, a seksualni odnosi će biti nežniji i ljubazniji.

Nove veze koje se sada formiraju mogu biti sa osetljivim ili duhovnijim tipom partnera i mogu proizaći iz učešća u grupama ili upoznavanja u klubovima.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Nova veza bi takođe imala koristi od zajedničke vizije buduće sreće.

Ovo tumačenje za tranzit Sunčevog trigona Neptuna takođe se može pročitati za pomračenje Sunca i Neptun u trigonu mladog Meseca.

Slavne ličnosti koje imaju trigon Sunca i Neptuna u natalu

John Newcombe 0°00′, Bruce Chatwin 0°01′, Cecil Rhodes 0°02′, Doris Day 0°05′, Don James 0°13′, Richard Ramirez 0°14′, Reinhold Ebertin 0°14′, Priscilla Presley 0°14′, Miranda Kerr 0°20′, Bret Easton Ellis 0°21′, Natalie Cole 0°28′, Jeb Bush 0°41′, Julian Amery 0°40′, Joe Exotic 0°44′, Jim Bailey 0°44′, Henry Ford 0°47′, Pierre Claverie 0°48′, Carl Lewis 0°49′, Pope Benedict XVI 0°50′, James Madison 0°54′, Diana, Princess of Wales 1°01′, Friedrich Nietzsche 1°08′, Hugh Greene 1°08′, Robert Woodrow Wilson 1°14′, Jessica Savitch 1°19′, Michelangelo 1°36′, Brody Jenner 1°36′, Ulysses S. Grant 1°27′, Will Ferrell 1°48′.