Sunce u trigonu sa Marsom u natalu je jedan od najboljih planetarnih aspekata koji otkriva prirodne kreativne sposobnosti.

Prijatno vam je da budete svoji i da imate zdrav ego. Harmonija između samoizražavanja i impulsa pokazuje se kod veoma talentovanih glumaca, muzičara i umetnika, ali bilo koja oblast života imala bi koristi od ove visoke energije. Sportisti, naročito!

Iako su hrabri, odvažni i samopouzdani, agresija i prekomerna konkurentnost obično se na pozitivan način transformišu u kreativnu energiju, entuzijazam i seksualnost.

Odajete vrlo atraktivnu, harizmatičnu energiju koja čini popularnost i lakoću u pronalaženju partnera.

Ovaj aspekt je pokazatelj uspeha u postizanju vaših snažnih želja, sa malo prepreka na putu.

Međutim, kada vam se predoče mnoge prepreke iz drugih područja vaše natalne karte, ovaj aspekt može rezultirati povećanim željama za nezdravim strastima.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Na primer, Kurt Cobain (0°00’02”) je sigurno bio nadaren kreativnim talentom. Imao je toliko energije koliko pokazuje tačnost ovog aspekta da je bio prirodno hiperaktivan, a kao dete lečio se zbog ADHD-a.

Nažalost, kako je rano počeo da se drogira, to je postavilo spiralu do samouništenja od heroina i alkohola u kasnijem životu.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Kurt je i pored toga uspeo da postigne ogroman uspeh u svom sirovom i krhkom (Marsovom), a opet skladnom (trigonskom) stilu muzike. Njegova energija nije pronašla oslobađanje putem sporta jer ga je otac gurnuo u to i on se pobunio protiv njega.

Sunce trigon Mars u tranzitu

Tranzitni Sunčev trigon sa Marsom podiže samopouzdanje i entuzijazam, što ovo vreme čini  idealnim za započinjanje novih projekata.

Trebalo bi da se osećate snažno i hrabro i možete iskoristiti svoju inicijativu da pokrenete loptu sa centra i rešite se teških zadataka.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Ovo je dobro vreme da impresionirate nekoga, posebno nadređenog na poslu ili nekog posebnog u vašem privatnom životu.

Povećanom seksualnom nagonu odgovara povećana harizma i magnetni šarm. Seksi samopouzdanje koje steknete je posebno privlačno, tako da ne biste trebalo da imate problema s ispunjenjem najstrastvenijih želja sa ovim aspektom u tranzitu ili, recimo, godišnjem horoskopu.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Sposobni ste da razumete šta vas u ovom trenutku motiviše zahvaljujući svesnoj svesti o vašim iskonskim željama.

Osetićete snažnu potrebu da nešto preduzmete u okviru ovog tranzita i treba da idete za svojim instinktima. Ovo je pobednički tranzit.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Poznati sa trigonom Sunca i Marsa u svom natalnom horoskopu:

Kurt Cobain 0°00′, John W. Donaldson 0°01′, Tom Hanks 0°08′, Joseph Massart 0°08′, Michael Moore 0°41′, Archie Griffin 0°54′, Paul Cezanne 0°57′, MacGregor Mathers 1°00′, Noah Wyle 1°05′, Bill Cosby 1°06′, John Addey 1°19′, Sir Thomas More 1°33, Johann Wolfgang von Goethe 1°37′, Pierre-Auguste Renoir 1°39′, Dennis Nilsen 1°50′, Jennifer Lopez 1°57′, Abraham Lincoln 2°02′, Jayne Mansfield 2°08′, Edith Piaf 2°37′.