Sunčev sekstil Plutona u natalu daje toliko jaku magnetnu privlačnost da možete da imate veliki uticaj na druge ljude, a da ni ne pokušate.

Ovo je samo jedna od moćnih skrivenih sila koja vas može potaknuti na velika dostignuća. Čini se da je vaš ogroman napor i odlučnost podstaknut dubokom željom da napravite nešto od sebe, da budete primećeni ili upamćeni.

Transformacija je velika ključna reč za Plutona i čini se da je to direktno povezano sa vašom jakom potrebom, čak i prinudom, da uradite nešto važno sa svojim životom. Ako pogledate dole navedenu listu poznatih ličnosti sa ovim aspektom, videćete da su nešto transformisali na terenu.

Očigledno je da takođe imate sposobnost da transformišete svoj život i to se može nastaviti tokom celog vašeg života. Baš kao i vaši interesi, ni vi ne biste videli korist od transformisanja bilo čega površnog. Vaši ciljevi, vaša ličnost i utisak koji ostavljate na druge duboki su i snažni.

Pročitajte i ovo: Značenje Mesečevih čvorova u natalnom horoskopu

Blaga tendencija ka opsesivnom, kompulsivnom ili diktatorskom ponašanju nije nužno štetna.

To je zato što transformišete takve psihološki ekstremne tendencije ka konstruktivnijoj odlučnosti. Iako možete biti intenzivno vođeni, a ponekad i jednoumni, nije dosadno biti u vašoj blizini.

Pročitajte i ovo: Mesec u uporednim horoskopima

Čini se da ekspresivna priroda sekstila manifestuje komičnu, seksi i zaigranu stranu Plutona, bez obzira na to koliko tamna ili perverzna bila. Takođe, možete manifestovati misterioznu, okultnu i isceliteljsku prirodu Plutona.

Sunce u sekstilu sa Plutonom u tranzitu

Sunce u sekstilu sa Plutonom u tranzitu povećava vašu potrebu za uspehom. Osetićete se odlučnijim i svrsishodnijim nego obično za postizanje svojih ciljeva.

Sve opsesivne ili kompulsivne sklonosti koje imate mogu se zaista iskoristiti da biste obavili težak zadatak. Ovo se posebno odnosi na sve što vam se pokvarilo ili više ne koristi u vašem životu, od neuredne sobe do loše navike.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Saturna prema ličnim planetama

Još jedan efekat snage Plutona je da povećate nivo svoje privlačnosti. Ovo može biti seksualne prirode, ali vam misteriozno takođe daje ogroman uticaj na druge ljude. Kad jednom postanete svesni ove moći i uticaja, može vam se činiti da nosite policijsku uniformu koju samo drugi mogu videti.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate drugu kuću novca i materijalnih vrednosti

Ova povećana snaga radiće u vašu korist sve dok je ne zloupotrebljavate. Zloupotreba ovog poklona bi dovela do samouništenja sledeći put kada doživite izazovan aspekt Plutona.

Ako upotrebite svoju moć da biste pomogli drugima, posebno grupama ljudi, shvatićete da ionako zapravo stičete zadovoljenje duše.

Pročitajte i ovo: Čemu nas Saturn uči u životu

Ovaj tranzit takođe produbljuje vaše interesovanje za rešavanje misterija, učenje o okultnim temama i proučavanje ličnih interakcija iz psihološke perspektive.

Poznati koji imaju sekstil Sunca i Plutona u natalnom horoskopu:

K.D. Lang 00°00′, Stephen Arroyo 0°04′, Stonewall Jackson 0°04′, Gene Kelly 0°08′, Cilla Black 0°11′, Harindranath Chattopadhyay 0°14′, Alois Hitler 0°16′, Fred West 0°18′, Marcel Duchamp 0°21′, Dana Plato 0°25′, Martha Raye 0°28′, Rudy Giuliani 0°31′, Peter Sellers 0°32′, Tom Brady 0°36′, Travey Emin 0°36′, Louis Braille 0°40′, Barry Crump 0°47′, Brody Jenner 0°51′, Carlos the Jackal 0°51′, Henry IV of France 0°54′, Charlotte Gainsbourg 0°57′, Sophia Loren 1°05′, Danilo Kis 1°06′, Bob Dylan 1°08′, Yehudi Menuhin 1°11′, Albert Einstein 1°13′, Shui-bian Chen 1°25′, Tatum O’Neal 1°26′, Marcel Proust 1°26′, Christina Applegate 1°31′, Carrie Fisher 1°35′, Peter Sutcliffe 1°49′, Leonard Cohen 1°57′.