Sunce u sekstilu sa Neptunom u natalnom horoskopu stvara živu maštu i nadahnutu kreativnost. Kreativni talenti u oblastima poput umetnosti, muzike ili plesa mogu se nastaviti u karijeri. Kako Neptun vlada filmom, sa ovim aspektom pronalazimo mnoge zvezde velikog ekrana.

Kao i kod svih aspekata Neptuna, i vi ćete biti vrlo osetljivi na svoje okruženje i imaćete potencijal da budete vidovnjaci ili bar vrlo intuitivni.

U većini slučajeva ovo je poklon dobrodošlice, ali iako je ovo pozitivan aspekt, biti toliko osetljiv može vas učiniti ranjivim na negativne energije ljudi i situacija. Stoga ćete najbolje raditi u manje konkurentnom, podržavajućem i brižnijem okruženju.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Iznad svega, Sunčev sekstil Neptuna vam omogućava da se na duhovan način povežete sa pojedincima i grupama ljudi. Trebalo bi da budete mnogo voljeni zbog svoje dobrotvorne i brižne prirode, jer ste iskreni i otvoreni u načinu na koji se izražavate, održavajući visoke etičke standarde i idealizam.

Pattern photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sunce u sekstilu sa Neptunom u tranzitu

Sunčev sekstil Neptuna u tranzitu povećava vašu osetljivost, intuiciju, maštu i kreativnost.

Povećana psihička svest može vam dati dragocene uvide o sebi, ljudima oko sebe, pa čak i o budućnosti. Dakle, ovo je izvrsno vreme za vizualizaciju ili sanjarenje svoje idealne budućnosti. Zacrtajte nove ciljeve da svoje snove pretvorite u stvarnost.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate drugu kuću novca i materijalnih vrednosti

Ovo je takođe idealno vreme da izrazite svoju brižniju, dobrotvorniju i idealističniju stranu tako što ćete služiti drugima. Možete se pridružiti grupi za zaštitu životne sredine ili za ljudska prava. Time ćete osetiti pojačanje svog samopoštovanja i ličnog zadovoljstva.

Pročitajte i ovo: Šta bi trebalo da uradite da bi vas Univerzum primetio

Veća empatija i prijemčivost i od vas i od drugih znači da će sve vaše veze imati koristi od zajedničkog razumevanja koje može biti neverbalno.

Živo sanjanje, okultno i mistično delo, astrologija i religija mogu se koristiti za povećanje nivoa vašeg samorazumevanja. Možete uživati u većem osećaju povezanosti sa drugim ljudima i celim univerzumom.