Sunčev sekstil Marsa u natalu daje razigran i mladalački duh i izgled.

Snažni ste i u formi, pa bi vežbanje i takmičarski sport trebalo da vas privlače. Dobro radite sa grupama ljudi, ali takođe imate nagon i inicijativu da radite sami, pa biste to podjednako dobro radili i u pojedinačnim sportovima.

Trebalo bi da uživate u dobrom zdravlju zbog snage mišića, visokog nivoa fizičke aktivnosti i dobrih rekuperativnih svojstava.

Takođe bi trebalo da uživate u snažnom libidu i da budete fizički i seksualno atraktivni. Sam pogled na dole navedene zvezde sa ovim aspektom snažnim u njihovim natalnim kartama otkriva više od priličnog udela seksualnih bogova i boginja.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Trebalo bi da budete prilično popularni, jer ste direktni u svom izrazu, samosvesni i može se računati na to da možete da napravite pravu mrežu prijatelja. Ovakav kvalitet imidža u javnosti može vas učiniti provokativnim, a vi biste mogli da se okrenute nekoj vrsti političkog aktivizma ili da pronađete karijeru u vojsci.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Iako kažem da ste možda provokativni, retko ćete izazvati agresivne odgovore kod drugih zbog svoje iskrenosti i nedostatka opreznosti u izražavanju. Ali vi ste dobar borac i hrabar, založićete se za opravdane svrhe i naravno, priskočiti u pomoć porodici i prijateljima kad zatreba.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Trebalo bi da uživate u skladnim vezama u celini jer ste iskrena, topla i šarmantna osoba.

Stvaranje novih prijatelja ne bi trebalo da vam predstavlja problem. Kada ste mladi, možda postoji vrlo čvrst odnos sa vašim ocem, uglavnom pozitivan, ali to takođe zavisi od drugih aspekata na vašoj karti koji uključuju Sunce i Saturn.

Sunce u sekstilu sa Marsom u tranzitu

Sunčev sekstil sa Marsom u tranzitu podiže vaše samopouzdanje, fizičku snagu, vitalnost i hrabrost.

Ovo je izvrsno vreme za fizičke aktivnosti poput vežbanja, ručnog rada, borbe i sportskih aktivnosti, posebno takmičarske prirode. Poslovne aktivnosti bi trebalo da dobro idu, jer je ovo područje otprilike jednako konkurentno kao i rat danas.

Pročitajte i ovo: Mars opozicija Saturn – hrabro, ali ne na silu

Ovo je vreme za rešavanje teških projekata koje ste odlagali u prošlosti. Možete sa sigurnošću ići napred, a ovo je posebno dobro vreme za započinjanje novih projekata.

Iznad svega, zapravo morate nešto učiniti sa svom ovom dodatnom energijom. Bilo bi rasipno propustiti ovaj tranzit jer favorizuje produktivne i uspešne rezultate.

Pročitajte i ovo: Mars u Vagi – slatkorečivi zavodnik

Vaš direktan stav ili samoasertivnost osvojiće vam naklonost drugih i impresioniraće pretpostavljene i jake muškarce. Iako ova direktnost drugima ne preti, možete poći u napad ako je potrebno i uliti strah svojim neprijateljima.

Instinkti su vam jaki i zapravo bi trebalo da se osećate jače nego obično.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Lični odnosi, posebno oni intimne prirode, daće vam dodatnu toplinu, šarm i harizmu. Vaš seksualni nagon će biti snažan, a drugi će vas smatrati seksualno atraktivnijim od uobičajenog.

Vaše najjače i najiskusnije želje mogu se ispuniti, tako da ne biste smeli da se snebivate da ih prigrabite obema rukama.

Pročitajte i ovo: Mars u Škorpiji, najstrastveniji i najhladnokrvniji

Ove snažne osobine takođe favorizuju grupne aktivnosti. Možete preuzeti vođstvo ili možda stvarno preuzeti ulogu šefa ili direktora.

Poznati sa aspektom sekstila između Sunca i Marsa u natalu

Roman Polanski 0°00′, Luciano Pavarotti 0°00′, Walther Wenck 0°02′, Gordon Ramsay 0°05′, Edward, Duke of Kent 0°09′, Coretta Scott King 0°15′, Amelia Barr 0°19′, Julie Newmar 0°22′, Nathan Lane 0°23′, Randy Travis 0°30′, Cardinal John Pell 0°30′, Joseph Mankiewicz 0°31′, Kim Carnes 0°35′, Jane Fonda 0°35′, Giacomo Puccini 0°45′, Coco Chanel 0°53′, Della Reese 0°54′, Benny Hill 0°58′, Mel B 1°26′, Boy George 1°26′, Anthony Hopkins 1°59′, Rihanna 2°22′, Angelina Jolie 2°42′.