Sunčev kvadrat Marsa može vas učiniti razdražljivim i nestrpljivim zbog nakupljenog besa, frustracije ili nezadovoljstva. Pokušajte da ne reagujete na bilo kakvu provokaciju ili pretnju agresijom. Savetuje se odbrambeni stav. Napetost se može ublažiti vežbanjem i drugim bezbednim fizičkim aktivnostima.

Kvadrat Sunca i Marsa u natalu stvara u sebi vrlo napetu energiju koja traži izražavanje kroz neku vrstu akcije ili kreativnog samoizražavanja, poput sporta, seksa ili borbe.

Morate stalno nešto da radite. Prepreke u samopotvrđivanju moraju se prevazići prirodnom hrabrošću i borbenim duhom. Ali ovo može dovesti do neuspeha i frustracije, što može proključati kroz svađe, tučnjave ili gnev.

U detinjstvu ste se možda plašili fizički i psihološki, narušavajući samopoštovanje. Ali ovaj bol možete spolja izraziti kao borac. Imate sposobnost da neuspehe pretvorite u nešto produktivno boreći se i pobeđujući.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Pronalaženje sigurnog načina za izražavanje ove ogromne energije može dovesti do velikih dostignuća u sportu, vojsci ili policiji, poslu, borbi za određenu svrhu, čak i do dramatične glume.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Vašoj vatrenoj snazi volje zaista je potreban koristan izlaz da zaustavite ovu ratobornu energiju da se ne okrene ka unutra, prema sebi ili voljenima. Takmičenje i pobeda su važni za održavanje zdravog ega.

Sunce u kvadratu sa Marsom u tranzitu

Sunčev kvadrat Marsa u tranzitu može dovesti do testova karaktera vaših konkurenata ili neprijatelja.

Šef ili muškarci će generalno gledati da potvrde svoju moć, što dovodi do sukoba ega. Možda ste već razdražljivi i nestrpljivi i verovatno ćete na bilo kakvu provokaciju ili pretnju reagovati agresijom.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Ne samo ljudi, već i izazovni događaji, mogu vas naterati da branite svoje ciljeve ili želje. Savetuje se odbrambeni položaj.

Ovo sigurno nije vreme za pokretanje sukoba ili utvrđivanje vašeg ega. Ne prelazite u ofanzivu jer su vaša snaga i hrabrost na niskom nivou. Bolje je da se potčinite vlastima, potražite kompromis ili povučete ako ste vi ili vaši ciljevi osporeni.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Ovaj tranzit može dovesti do nakupljanja besa, nezadovoljstva ili seksualne frustracije. Takve potencijalno destruktivne energije treba konstruktivno usmeriti kako ne bi rezultirale sukobima, nesrećama, bolovima u mišićima ili iscrpljenošću.

Izgaranje ove vruće energije takođe će smanjiti rizik od podvrgavanja agresiji i pretnjama ego tripa i autoriteta.

Pročitajte i ovo: Mars opozicija Saturn, hrabro, ali ne na silu!

Poželjne su vežbe, masturbacija ili naporan rad sve dok ne pritiskate previše i ne naprežete nešto. Rad na omiljenom projektu najbolje je raditi sam.