Sunce kvadrat Jupiter u natalu daje velike mogućnosti za uspeh, ali i ozbiljno testira karakter na tom putu.

Veoma ste srećni, ali i sami morate da pravite svoju sreću. Srećne faze i popularnost mogu dovesti do naduvanog ega i drugih ekscesa u životu. Na primer, možda imate tendenciju da precenjujete sopstvene sposobnosti ili resurse. To može dovesti do rasipanja energije ili rasipanja novca na nepotreban luksuz.

Takođe, možete imati tendenciju da gomilate stvari kao što su kolekcije posebnih stvari, novčići, figurice, itd.

Možda su vaša uverenja i moral preterani i izazivaju poteškoće sa drugima.

Preterano ponašanje je najproblematičnije jer postoji veća verovatnoća da će uticati na vaše bliske odnose. Preterano samopouzdanje može da stane na put sklapanju trajnih prijateljstava.

Ključ za suočavanje sa preteranom prirodom Jupitera je umerenost. Još uvek možete da održite zdrav ego, ali nećete želeti da dozvolite da višak i ponos naruše vaš položaj u svetu.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Jupiter – Sreća je na vašoj strani!

Jupiter testira vaš ego. Svaka arogancija ili hvalisavost zapravo može biti prikrivanje povređenog ega ili nedostatka samopouzdanja.

Želite da budete važni, slavni ili bogati i da dobijete pohvale i ovacije koje zaslužujete. Ključ za suočavanje sa ovim aspektom, osim umerenosti, jeste da ne preduhitrite sebe.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Usredsredite svoju energiju na obavljanje osnovnih stvari, svakodnevnog rada koji je potreban da biste usavršili svoje posebne darove. Moguće je da će vas sreća brzo odvesti tamo. Ako ne, onda postavite čvrsta uporišta i doći ćete do onog srećnog mesta za kojim čeznete.

Sunčev kvadrat Jupitera u tranzitu

Tranzit Sunca u kvadratu Jupitera je kao mač sa dve oštrice.

Može učiniti da se osećate izuzetno samopouzdano, ponosno, srećno i optimistično. Način na koji izražavate svoju osebujnost je ključan u određivanju rezultata, koji može varirati od sreće i uspeha do gubitka i sramote.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Najbolji način da se nosite sa ovim tranzitom je da pokažete poštovanje, umerenost i disciplinu.

Ne preuzimajte previše projekata jer bi to završilo gubitkom energije i nikuda u žurbi. Usredsredite svoju energiju na jedan ili samo nekoliko projekata. Vodite računa da ne preterujete jer biste mogli da napnete mišiće ili da se istrošite.

Pročitajte i ovo: JUPITEROV boravak u RIBAMA

Budite konzervativni sa svojim finansijama zbog sklonosti da gomilate stvari koje vam zaista nisu potrebne.

Takođe, postoji tendencija da se prejedate ili preterano uživate u drogama i alkoholu ili drugim demonima zavisnosti, poput kockanja.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Možete sami napraviti svoju sreću radeći svoj domaći zadatak i naporno radeći. Sreća vam može pasti u krilo, ali to nije baš tako lako verovatno. Ako vas drži neizdrž i ne da vam mira, znajte kada da se povučete.

Najbolje je koristiti umerenost u svim oblastima života, svojim ponašanjem i svojim moralom.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Ovaj tranzit može izazvati vašu velikodušnu stranu, ali čak i tada, pazite da ne ostanete kratkih rukava. Zabavite se, ali nemojte se previše zabavljati.

Slavne ličnosti koje imaju Sunce kvadrat Jupiter u natalu

Ian Shaw 0°02′, Dorothy Parker 0°02′, Pierre Cardin 0°08′, Jack Wrangler 0°12′, Jack Marshall 0°17′, Ariana Grande 0°19′, Oliver Wendell Holmes Jr. 0°19′, Robert Wadlow 0°24′, Bob Fosse 0°25′, Ravi Shankar 0°27′, Jim McGovern 0°37′, David Koresh 0°38′, Frank Sinatra 0°39′, Buddy Holly 0°40′, Humphry Davy 0°45′, Julian Amery 0°47′, Mary of Teck 0°49′, Kate Hudson 0°50′, Leon Blum 0°55′, Princess Eugenie 0°56′, Elizabeth Olsen 1°02′, Lauren Hutton 1°07′, Princess Victoria of the UK 1°08′, Herb Ritts 1°09′, Bon Scott 1°18′, Chuck Schumer 1°41′, Ian Anderson 1°51′, Neil Diamond 1°55′.