Sunce u konjunkciji sa Venerom u  natalnom horoskopu je oličenje ljubavi, mira i lepote. Vi ste privržena i prefinjena osoba sa bogatim društvenim životom koja voli zabavu i zabavu. Ljude privlačite zbog vaše istinske ljupke prirode i dobrog izgleda.

Vi ste ljubavnik, a ne borac i ne volite preteće ili ružne ljude i okruženje. Venera vlada vašim osećanjem vrednosti, a vi cenite harmoniju i lakoću. Prijatni ljudi, ugodno okruženje i zdrave finansije poboljšavaju vašu samopoštovanje i samopouzdanje. Ovo je takođe povezano sa stepenom do kojeg volite sebe.

Vaša lepota ne dolazi samo iz vašeg lepog izgleda, već i iznutra kao saosećanje i snažno verovanje u jedinstvo i bezuslovnu ljubav. Sunce u konjunkciji sa Venerom daje uvid u lepotu, tako da vam je važan vaš izgled i izgled vašeg doma i voljenih. Takođe cenite važnost dobre hrane, vežbanja i zdrave ishrane.

Vaša šarmantna i harizmatična priroda znači da lako možete sklapati prijateljstva i pobediti neprijatelje. Vaš idealni partner bi trebalo da zna kako da bude romantičan i da vam se prepusti, ali da vas iskreno voli. Venera vlada brakom, a partnerstva svih vrsta igraju sastavnu ulogu u vašem životu.

Kupovina bi trebalo da bude prijatno iskustvo zbog vašeg dobrog smisla za modu i želje za kupovinom. Takođe imate dobre veštine rukovanja novcem i trebalo bi da uživate u relativnom komforu, ako ne i u bogatstvu. Ulaganje u umetnost, nakit i gotovinu trebalo bi da donese profit. Umetnički i kreativni talenat mogu da zablistaju kroz muziku, ples, umetnost, modu i poeziju.

Vaša želja za mirom i harmonijom čini vas dobrim diplomatom. Ali vaša meka priroda znači da ponekad možete previše da pravite kompromise da biste održali mir. Takođe biste mogli da zasladite neprijatnu stvarnost. Izazovniji povezani aspekti ove veze mogu izazvati probleme sa preteranim uživanjem, ekstravagancijom ili lenjošću.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sunce u konjukciji sa Venerom u tranzitu

Tranzit Sunca u konjukciji sa Venerom usmerava vašu pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Više cenite harmoniju i lakoću. Divni ljudi, udobno okruženje i zdrave finansije poboljšaće vaše samopoštovanje i samopouzdanje. Dakle, ovo je idealno vreme da se razmazite novom frizurom, odećom, kozmetikom ili bilo čim da biste izgledali i osećali se lepše.

Ovo je odlično vreme za zabavljanje, veridbu, brak i poboljšanje ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osećate ljubaznije i da izgledate seksualno privlačnije i harizmatičnije. Sada je verovatnije pronaći bezuslovnu ljubav sa srodnom dušom.

Takođe bi trebalo da budete društveniji i zabavniji. Dakle, ovo je dobro vreme za traženje zadovoljstva kroz seks, zabavu, zabavu i žurke. Ali ovo je takođe povoljno vreme za opuštanje u udobnosti ili zabavu sa decom, kućnim ljubimcima i hobijima.

House photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Trebalo bi da osećate više entuzijazma za umetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pevanja, plesa, umetnosti ili poezije. Dobar smisao za modu i dobro oko za povoljnu kupovinu čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umetnost, nakit i gotovinu trebalo bi da donesu profit.

Vaša želja za mirom i harmonijom znači da treba da imate dobre diplomatske veštine. Lako se možete sprijateljiti i pobediti neprijatelje. Ali saosećajnija priroda rizikuje da ugrozi previše da bi održala mir. Zaslađivanje neprijatnih stvarnosti je još jedna mogućnost. Izazovniji planetarni aspekti mogu izazvati probleme sa preteranim uživanjem, ekstravagancijom ili lenjošću.

Ovo tumačenje za tranzit Sunca u konjukciji Venere može se pročitati i za pomračenje Sunca i mlad Mesec u konjukciji Venere.