Sunce povezano konjunkcijom sa Uranom u natalnom horoskopu daje neobično samoizražavanje, koje može biti fizičko, kroz odeću ili vaše prirodne osobine.

Takođe se možete izdvojiti iz mnoštva zbog posebnog interesovanja ili karijere, ili zbog svog nestalnog ili šokantnog ponašanja.

Promena je glavna tema u vašem životu i može doći često, neočekivano i brzo. Promena se može dogoditi vama ili možete tražiti promene u sebi ili promene u drugima i društvu. Ako ste otpadnik, morate očekivati određenu reakciju ako se pobunite protiv tradicije, vlasti ili društva.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Verovatno ste ispred svog vremena i možda ćete se pobuniti kada drugi pogrešno shvate vaše razloge zbog kojih želite promene.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Rane promene u životu mogu biti vrlo česte, ali uznemirujuće i izazivaju nervoznu anksioznost. Primeri prisilnih promena, poput nesreća ili preseljenja, promena gradova zbog posla.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Sa većom samosvešću, svešću o tome kako vas drugi vide i većom svešću o vašem mestu u univerzumu, dolazi do samoprihvatanja i shvatanja da su promene neophodne za samorazvoj. Ovo smanjuje rizik od nezgoda i drugih iznenadnih šokova i smiruje živce.

Kada naučite da se osećate prijatno prema svojoj jedinstvenosti, zaista možete zablistati jer ste krojač trendova i vizionar, osmišljavajući nove načine rada koji na kraju postaju prihvatljivi i mogu da budu od velike koristi za čovečanstvo.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

Možda ćete doživeti bljeskovite ​​uvide kroz snove i meditaciju ili jednostavno dobiti informacije kad zatvorite oči. Ova izražena intuicija može vas spasiti od opasnih situacija, ali i učiniti genijem u vašem polju. Nauka, tehnologija, računari i Internet, plus okultna polja poput astrologije, odgovarali bi vam.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Zdravstveni problemi mogu se iznenada pojaviti i iz nepoznatih razloga možete doživeti grčeve mišića. U oba slučaja mogu otići brzo kao što su i došli.

Sunce u konjunkciji sa Uranom u tranzitu

Sunce povezano sa Uranom u tranzitu signalizira vreme uzbuđenja, neočekivanih promena, slobode i pobune. Trebalo bi da osetite snažnu potrebu da se oslobodite rutine radeći nešto potpuno drugačije od vaših uobičajenih aktivnosti.

Pročitajte i ovo: MERKUR U KONJUNKCIJI SA URANOM, genijalne ideje i oštra intuicija

Da biste izbegli nemir i nervoznu napetost, bolje je biti aktivan i gledati da uradite nešto neobično, a ne čekati da vam se dogodi promena.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Ponekad tranzit Urana u sprezi sa Suncem može se manifestovati kao neočekivane i neprijatne promene koje uzrokuju uznemirujuće poremećaje u vašem životu.

Ovaj tranzit će otvoriti vašu svest prema višim vibracijama, što će možda dovesti do veće samosvesti ili čak spiritualne percepcije.

Ako ostanete fleksibilni i otvorenog uma, sigurno ćete povećati šansu za prijatnija iznenađenja i uzbudljiva iskustva.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Mogli biste upoznati nove i nekonvencionalne tipove ljudi ili one koji imaju vrlo različito kulturno ili socijalno poreklo od vas.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Negativniji izraz ove naelektrisane i impulsivne energije bio bi preduzimanje nepotrebnih rizika ili pobuna protiv vlasti zbog nje. To bi bilo ne samo opasno, jer Uran vlada nesrećom, već bi moglo i da naruši vaš položaj na poslu i izazove sukob ili agresivnu reakciju nadređenih.