Sunce u konjunkciji sa Plutonom u natalu daje veoma misaono duboku i energetski intenzivnu osobu.

Možete imati veliku moć i uticaj, a istovremeno ste podložni moćnim silama koje deluju na vaš život. Kao rezultat ovih dubokih unutrašnjih i spoljašnjih sila, događaji i odnosi u vašem životu mogu biti veoma dramatični i menjati vam život.

Jaka ambicija i nagon primoravaju vas da u potpunosti i duboko doživite većinu stvari u životu. Ova neprekidna snaga volje i pronicljiva, prodorna priroda ponekad može biti nadmoćna za druge.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Projektujete sebe na snažan način sa svesnom namerom, čak i na duhovnom ili psihičkom nivou. Drugima bi to moglo biti uznemirujuće jer osećaju da zavirujete u njihovu dušu. Ova prodorna priroda takođe znači da možete izgledati kao preterano nasilni, ometajući, opsesivni ili kompulsivni.

Sa pozitivne strane, vaša sposobnost da čitate ljude i dođete do dna stvari učinila bi vas odličnim istraživačem, špijunom, vidovnjakom, političkim vođom, šefom ili kriminalnim mozgom.

Bez obzira na to da li vas vole ili mrze, možete očekivati da ćete imati uticaj na one oko sebe i ostaviti svoj trag. Vaša sposobnost da budete korak ispred vas čini efikasnim liderom.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Vi zaista cenite sopstvenu privatnost, ali ovo, zajedno sa vašim ponekad mračnim i misterioznim izgledom, može učiniti druge sumnjičavim.

Podložni ste tome da budete optuženi za nešto iako ste nevini.

Možda ćete proći kroz periode paranoje, koji proizilaze iz toga što vas lažu, a možda ćete se čak i uplesti u neke zavere u svom životu kao što su tajne afere ili poslovi ispod žita.

Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost

Dolazak u kontakt sa mračnijom stranom života bio bi prirodan za vas. To može uključivati policiju, institucije, kriminal, drogu ili prostituciju.

Mnogo zavisi od drugih aspekata i konjunkcije sa fiksnim zvezdama. Teški aspekti i fiksne zvezde mogu dovesti do dekadencije i samodestruktivnog ponašanja, nemilosrdne borbe za moć i manipulacije. Zbog vaše pune prirode, poroka i zločina, ili zavisnosti od droge, to bi vas odvelo u samu dubinu ljudske patnje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Plutonu

Kada prolazite kroz ove zlokobnije strane Plutona, vaša ogromna snaga volje dolazi do izražaja. Imate veliku sposobnost da transformišete svoj život. Plutonove veze sa genetikom i evolucijom znače da kada se suoči sa ekstremnim izazovima za opstanak, dolazi do evolucionog skoka.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Nakon neuspeha, možete proći kroz period povlačenja i samoanalize. Snažne rekuperativne moći vode do vaskrsenja ili ponovnog rođenja. Ovo je često duhovne prirode i može se pomoći okultnim sredstvima kao što je regresija u prošli život.

Neće proći predugo nakon poraza ili putovanja u podzemni svet da se vaša moć vrati.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Samopoštovanje i nesebičnost zajedno mogu dovesti do velike moći i uticaja, istaknutosti, pa čak i slave.

Sunce u konjukciji sa Plutonom u tranzitu

Tranzitna konjunkcija Sunca i Plutona uveliko povećava vašu ličnu moć i sposobnost da utičete na ishode u vašem životu. Međutim, vaš povećan intenzitet i pronicljiva priroda mogu dovesti do borbe za moć. Možda ćete morati da se nosite sa prikrivenim taktikama kao što su kontrolisanje i manipulativno ponašanje.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Paranoja je moguća pod ovim uticajem, ali je takođe moguće da vaši neprijatelji kuju zaveru protiv vas. Iako takvo ponašanje sa vaše strane može dovesti do vašeg uništenja, imate sposobnost da otkrijete tajne i dođete do dna bilo koje misterije.

Sada imate talenat za duboko samopreispitivanje i istraživanje. Ovo se takođe odnosi na psihološki nivo gde možete steći uvid u bilo koje destruktivno ponašanje kao što su opsesije i zavisnosti.

Pročitajte i ovo: Transformativna moć ljubavi – Venera kvadrat Pluton u natalnoj karti Iva Andrića

Ovo je takođe dobar trenutak da dođete do dna svih ozbiljnih poteškoća u vezi. Složena dinamika odnosa će vam postati jasnija. Veliki deo uvida koji steknete može se desiti na psihičkom nivou, a vi ćete projektovati svoje psihičko ja na prodoran način.

Previše jak aspekt može izazvati probleme u vezi. Drugi se mogu osećati kao da im zavirujete u dušu. Pokušajte da izbegnete ispitivanje voljenih i iskoristite svoju povećanu moć da napravite pozitivne transformacije oko sebe. Biti nesebičan će doneti najbolje rezultate.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Moguće je da ćete doživeti nešto dramatično ili uznemirujuće. Ako jeste, gledajte na to kao na priliku da počnete od temelja.

Ovaj tranzit favorizuje transformacije i evoluciju duše. U početku, ovo će uključivati povlačenje i dobro sagledavanje situacije. Proces ponovnog rađanja će dovesti do većeg samopoštovanja i lične efikasnosti.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Ovo je vreme da se pozabavite svim mračnim i zlokobnim oblastima svog života, od zločina do ljigavosti, do uhođenja i zavisnosti.

Uradite popravke sada, posebno na bilo čemu što se tiče vodovoda i odvoda, kanalizacije ili ispod zemlje.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Takođe, možete dobro iskoristiti ovaj tranzit da očistite smeće i eliminišete nepotreban nered u svom životu.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Ovo tumačenje za tranzit Sunca u konjunkciji sa Plutonom takođe se može pročitati za pomračenje Sunca i mladog Meseca u konjukciji sa Plutonom.

Slavne ličnosti koje imaju Sunce konjunkcija Pluton u natalu

Algernon Swinburne 0°08′, Nero 0°11′, Herb Ritts 0°12′, Alicia Silverstone 0°13′, Pierre Cardin 0°15′, Katy Perry 0°17′, Sara Aldrete 0°19′, Tim Burton 0°29′, Stephen Fry 0°35′, Steve Wozniak 0°35′, Philippe Petain 0°42′, Richard Francis Burton 0°44′, Kathy Lee Gifford 0°47′, Merv Griffin 0°48′, Diana Mitford 0°52′, Amy Shapiro 1°00′, Diahann Carroll 1°03′, Bill Haley 1°04′, Josef Dietrich 1°12′, Vivan Robson 1°13′, Seann William Scott 1°16′, Donald Sutherland 1°30′, Janet Leigh 1°35′, Daniel Chester French 1°35′.