Trenutno su Sunce i Merkur u konjunkciji, u Blizancima, ali i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, na 16.27 stepeni (Blizanci/Ribe)!

Aspekt aktivan do 10. juna.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Stvari mogu da se komplikuju uz pogrešne zaključke i odluke, jer ovo je aspekt prevara, iluzija i konfuzije. Povedite računa o novim kontaktima i poznanstvima, kao i novim idejama koje su ugrađene u vaše planove.

Sve što kupujete, čak i svakodnevne potrepštine, dobro proveravajte. Putovanja je najbolje odložiti, jer postoji tendencija da budu neefikasna, posebno poslovna putovanja. Izbegavajte sumnjive proizvode i robu, jer postoji mogućnost trovanja hranom i lekovima.

Alkohol, cigarete, lekovi…utiču na slabljenje koncentracije. Čuvajte dokumenta, važne papire, foldere, brojeve, skripte, telefon, ključeve, knjige i poruke.

Ovo jeste aspekt koji razvija maštu, ali od mašte uzmite samo onoliko koliko zaista može biti korisno u svakodnevnom životu.

Za vreme ovog aspekta dolazi do neuspešnih pregovora. Dolazi i do smanjenosti koncentracije na praktična pitanja.

Photo by Demetrius Washington on Unsplash

Za kreativnost ovaj aspekt može biti dobar, ali svako od vas ko mora da se bavi teškim i ozbiljnim pitanjima, treba da bude oprezan. Do grešaka dolazi zbog nepažnje, mentalne iscrpljenosti, neiskrenosti i haotičnosti u mislima.

Dakle, romantično raspoloženje ne mora izostati, kao ni maštovitost, ali umanjuje se objektivnost, razumnost i poslovna pažnja. Prevelika su očekivanja, pa dolazi i do razočarenja, što istovremeno oslabljuje volju.

Ovo vreme je najbolje za meditaciju, muziku, koncerte, muzeje, ali budite oprezni u praktičnim i poslovnim pitanjima.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.